Kati Tanhua jatkaa Kirittärissä 2022, Roosa Lappalainen uutena Kirittäriin

 – Pelaajasopimukset, Superpesis, Yleinen

Uutena pelaajana siirtyy SiiPestä Roosa Lappalainen Kirittäriin kolmivuotisella sopimuksella.

Kirittärissä kaksi vuotta etenijäjokerina pelannut Kati Tanhua, 26 , jatkaa vuoden mittaisella sopimuksella Kirittärissä myös kaudella 2022. Tanhua toi päättyneellä kaudella pelaamissaan 33 ottelussa 39 juoksua sijoittuen runkosarjan etenijätilastossa sijalle 13. Jyväskylän yliopiston it-tiedekunnasta piakkoin valmistuva Feran kasvatti on voittanut Kirittärissä yhden Suomen mestaruuden ja yhden SM-hopean.

Kati Tanhualle vuoden jatkosopimus kaudeksi 2022.
Kuva Toto-Antti / Jyrki Röppänen

”Olen tosi hyvillä mielin jatkostani. Meillä on huippuporukka ja olen todennut että tämä on minulle paras paikka kehittyä edelleen”, Kati toteaa tyytyväisenä.

Kati Tanhuan kummiyrityksenä tulevallakin kaudella toimii Vitec Katrina Oy.

Uutena pelaajana Kirittäriin liittyy 3-vuotisen sopimuksen tehnyt Roosa Lappalainen. 22-vuotias Lappalainen on pelannut Siilinjärven Pesiksen riveissä kaksi kautta Superpesistä. Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä opiskeleva lahjakas urheilija on pelannut kasvattajaseurassaan ulkopeliä polttolinjalla ja sisäpelissä pääasiassa numeroilla 1 ja 2. Roosa on tuonut pelaamissaan 35 superpesisottelussa 25 juoksua.

”Hyvillä fiiliksillä tulen Kirittäriin. Urheiluakatemiassa sain viime talvena käsityksen siitä miten ammattimaisesti täällä toimitaan. On mahtavaa päästä osaksi tätä yhteisöä ja treenaamaan viikollakin joukkueen kanssa”, Roosa kertoo innoissaan siirrostaan.

Kirittärien pelinjohtaja ja urheilutoimenjohtaja Nalle Viljanen myhäilee tyytyväisyyttään.

”Kati on kehittynyt kahden vuoden aikana paljon. Uskon, että hän pystyy parantamaan vieläkin, hänessä on potentiaalia nousta top5 etenijäksi naisten Superpesiksessä.

”Roosaan olen tutustunut urheilijana akatemian harjoituksissa. Hänellä on todella kova palo kehittyä pelaajana ja kun hän otti yhteyttä mahdollisuudestaan päästä harjoitusrinkiimme, oli tuo päätös helppo tehdä”, Nalle sanoo.

Roosa Lappalainen Kirittäriin 2022-2024.

”Joukkueemme tulee olemaan kilpailukykyinen tulevallakin kaudella. Pelaajabudjettimme tulee pysymään kutakuinkin päättyneen kauden tasolla. Luotamme pitkäjänteiseen toimintaamme, laadukkaaseen arkeen, pelaajien ahkeruuteen ja valmennuksen ammattitaitoon” , seurajohtaja Pete Kaijansinkko toteaa.

Lisätiedot
Petri Kaijansinkko
pete.kaijansinkko@icloud.com
gsm 0400540977, WhatsApp 0440540977
Twitter : @petriolavi67

#uuttakohti #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #elämänenergiaa

Lue myös