Nyt äänestetään, Länttä ja Itää – voita VIP-liput kahdelle ja osallistu ŠKODA-yleisöäänestykseen!

 – Superpesis, Yleinen

Yleisöllä on tänäkin vuonna mahdollisuus äänestää yksi pelaaja jokaiseen miesten ja naisten Itä-Länsi-joukkueeseen. ŠKODA-yleisöäänestys on käynnissä tiistaihin 06.07.2021 saakka.

Voittajien kesken arvotaan VIP-liput kahdelle Itä-Lännen Superlauantaihin, jolloin pelataan sekä naisten että miesten arvo-ottelut.

TÄSTÄ LINKISTÄ PÄÄSET YLEISÖÄÄNESTYKSEEN!

Suomen suosituin tähdistöottelutapahtuma, pesäpallon Itä-Länsi, saapuu kautta aikain ensimmäisen kerran Poriin 06.–07. 08.2021. Yleisö pääsee vaikuttamaan valintoihin äänestämällä yhden pelaajan kuhunkin miesten ja naisten joukkueeseen osoitteessa https://q.surveypal.com/IL-2021-yleisoaanestys.

Äänestyksessä ovat mukana kaikki Superpesistä tällä kaudella kesäkuun loppuun mennessä pelanneet pelaajat. Yksi pelaajavalinta on kuitenkin jo tehty, sillä kaikkien aikojen pesäpalloilija, Kouvolan Pallonlyöjien Toni Kohonen vastaa miesten Idän joukkueen valinnoista ja myös pelaa itse joukkueessa aiemmin tiedotetun mukaisesti.

Porin Itä-Länsi-tapahtuman avaa nuorten päivä poikien ja tyttöjen arvo-otteluiden merkeissä perjantaina 06.082021. Superlauantaina 07.08.2021 Erku-Areenan valtaavat maailman parhaat nais- ja miespesäpalloilijat. Kaikki lisätiedot Itä-Lännestä löytyvät tapahtuman omilta sivuilta www.ita-lansi.fi.

Itä-Länsi-liput myy Ticketmaster Suomi.

Lähde: Pesäpalloliiton tiedotus
https://www.superpesis.fi/uutiset/nyt-aanestetaan-lantta-ja-itaa-voita-vip-liput-kahdelle-ja-osallistu-skoda-yleisoaanestykseen/

#yhdessähuipulla2021 #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #elämänenergiaa

Lue myös