Nalle Viljanen jatkaa pelinjohtajana myös 2022 ja 2023

 – Pelaajasopimukset, Superpesis, Yleinen

Viljasen toimenkuva laajenee, kun hän aloittaa heinäkuussa myös urheilutoimenjohtajana.

Peräti yhdeksän (9) Suomen mestaruutta naisten Superpesiksessä pelinjohtajana voittanut Nalle Viljanen jatkaa Kirittärien pelinjohtajana kaksivuotisen jatkosopimuksen myötä vielä kaudet 2022 ja 2023. Lisäksi Viljasen toimenkuva laajenee nyt heinäkuun alusta alkaen, kun hän aloittaa seuran urheilutoimenjohtajana. Näinollen Kirittäret vahvistaa organisaatiotaan tavalla, joka antaa hyvät edellytykset kehittää seuran urheilullista toimintaa ja menestystä pitkäjänteisesti.

Nalle Viljanen
Kuva Foto-Antti / Jyrki Röppänen

”Nalle Viljanen on alallaan Suomen ehdotonta huippua, joten olemme hyvin iloisia että hänen osaamisensa saadaan nyt entistä vahvemmin käyttöön Kirittärien urheilutoiminnan ja jyväskyläläisen nais- ja tyttöpesäpallon kehittämisessä”, Kirittärien puheenjohtaja Henna Virkkunen toteaa tyytyväisenä.

Kirittärien menestyvän superpesisjoukkueen lisäksi seuran toiminnassa on mukana tällä hetkellä Talent-joukkueet ykköspesiksessä, suomensarjassa ja tyttöjen Superpesiksessä.

”Haluamme jatkossakin menestyä Superpesiksessä. Meille on tärkeää samalla tehdä yhä laadukkaampaa työtä Talent-ryhmän toiminnassa eli kasvattaa sen lahjakkuuksista pelaajia edustusjoukkueeseen. Pelaajapolku junioreista Talentin kautta superiin on tulevaisuudessa yhä tärkeämpi ja siinä työssä Nallen rooli urheilutoimenjohtajana on merkittävä”, Kirittärien seurajohtaja Pete Kaijansinkko kertoo.

”Minulle on tärkeää jatkaa työtä Kirittärissä ja Jyväskylässä. Seura voi hyvin ja lisäksi kotikaupunkini arvostaa seuramme toimintaa, josta osoituksena on mm.tuleva uusi pesisstadion Hippoksella. Uusi roolini urheilutoimenjohtajana on mielenkiintoinen. Tehtävääni kuuluu superpesisjoukkueen urheilupuolen johtamisen lisäksi Talent-joukkueiden, jyväskyläläisen tyttöjunioritoiminnan ja pesisakatemian kehittäminen. Pelinjohtajana ja valmentajana jatkamiseen intohimoa riittää edelleen. On upeaa päästä jatkossakin tekemään rakastamani työtä urheilun parissa Jyväskylässä, Suomen liikuntapääkaupungissa”, Nalle Viljanen hehkuttaa.

#yhdessähuipulla2021 #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #elämänenergiaa

Lue myös