Kausi alkaa, kaikki katsomaan Kirittäriä Hippokselle!

 – Superpesis, Yleinen

Fanikatsomon haastattelussa Mari Mantsinen ennakoi kauden avausta ja kertoo miksi Kirittäret pitää nähdä paikan päällä!

Ja ne hurmaa, huumaa ja juovuttaa ja ne tunteita kuohuttaa! Mari Mantsinen kertoo miksi tämän kauden Kirittäret on ihan pakko nähdä!

Meille jokaiselle on varmaan joskus käynyt kylmät jonkun hyvän urheilu- tai kultturitapahtuman kanssa. Miksi en tätä nyt hemmetti vieköön käynyt katsomassa silloin, kun siihen mahdollisuus oli! Jälkitaltiointien tuijottelu ei koskaan korvaa niitä tapahtuman autenttisia fiiliksiä paikan päällä ja käteen jää yhtä orpo olo on kuin Putte-Possun nimipäivistä: oi jospa oisin saanut olla mukana!

Mutta nyt tarjotaan urheilusta ja suurista tunteista kiinnostuneille nähdä aivan poikkeuksellisen kova naisten palloilujoukkue Jyväskylässä.

Kirittäret juoksuttaa nimittäin Hippokselle tänä kesänä semmoisen tähtisikermän, jota ei olla nähty naisten Superpesiksessä pitkään, pitkään aikaan. Mestaruuksia ei pallopeleissä tietysti koskaan jaeta kuin vasta kauden jälkeen, mutta tänä kesänä Jyväskylässä on mahdollista nähdä joukkue, josta puhutaan vielä 2030-luvullakin.

Tule ja hurmaannu kertakaikkisen taiturimaisesta joukkueesta, uppoudu pesiksen huumaan! Jokaiselle urheilun ystävälle annetaan etuoikeus olla nyt mukana tässä tarinassa!

Nämä häikäisevät naispelimannit on ihan pakko nähdä – ja nimenomaan livenä. Ajattele kuinka hienoa onkaan kertoa joskus aikanaan omalle jälkipolvelle, että kyllähän minä ne silloin näin, elävänä ja ihan omin silmin. Mäkin ja Muikun, Tohkan, TJ:n ja Poronkin! Tällaisia muistoja voi ylpeänä esitellä vielä vuosikymmenten jälkeen: miten mieletöntä ulkopeliä, miten taiturimaista mailapeliä, miten häikäisevää pelinlukua! Oli se hienoa aikaa se viimeinen kesä vanhalla Hippoksella vuonna -21!

Kolminkertainen Suomenmestari ja kahdesti Vuoden lukkarina palkittu Mari Mantsinen osaa varmasti sanoa asian vieläkin napakammin ja vakuuttavammin.

Miksi Mari sinusta Kirittärien pelejä kannattaa tulla seuraamaan nimenomaan tänä kesänä?

– No varmasti yksi iso syy on se, että nyt pelataan viimeinen kesä Hippoksen legendaarisella pesäpallokentällä, kun uuden stadionin rakentaminen alkaa heti kauden päättymisen jälkeen. Totta kai kannattaa tulla nauttimaan hyvästä pesäpallosta – ja etenkin naispesäpallosta.

– Kyllähän tässä koronan keskellä kaikki varmaan nauttivat siitä, että pääsevät ylipäätään katsomaan urheilua. Se ei ole tässä talven ja kevään aikana ollut mikään itsestäänselvyys. Uskon, että kaikki pelaajatkin ottavat varmasti pelaamisesta kaiken ilon irti – ja tämänkin varmaan aistii jokainen sinne Hippoksen lehtereille asti.

– Kirittärillä on äärettömän kova joukkue jalkeilla. Materiaali on laaja niin sisä- kuin ulkopeliinkin. Sisällä pystymme pelaamaan erittäin laajalla materiaalia melkein kohdasta kuin kohdasta ja lyöntivoimaa riittää. Ainakin niille, jotka haluavat nähdä paljon juoksuja, tulevana kesänä kannattaa varmasti tulla Hippokselle. Ulkopelihän meillä on ollut jo kauden harjoituspeleissä hyvässä kuosissa ja uskon, että se kehittyy entisestään kauden edetessä.

Liittyykö tulevaan kauteen omalta osaltasi jotain semmoisia odotuksia, jotka tekevät tästä kaudesta erityisen juuri sinulle?

– No kyllä. Tunne on, että olen parhaassa fyysisessä kunnossa kuin koskaan aikaisemmin. Tarkoitus on pelata fyysisempää peliä kuin aiemmin – pystyä hakemaan näpyjä kauempaa etukentältä ja heittää kovemmin kuin koskaan. Ainakin testitulokset ovat olleet lupaavia. Tarkoitus on pelata ilman muuta urani parasta pesistä ja paras kausi. Takana on ehjä harjoituskausi ja nyt kun olen ollut opiskelijana, niin olen pystynyt treenaamaan kahdesti päivässä silloin kun se on ollut tarkoituksenmukaista.

Tämä kuullostaa todella hienolta – ja samalla varmasti erittäin huolestuttavalta monen vastustajan kannalta! Paljon onnea Mari alkavaan kauteen, kiitos haastattelusta ja nähdään kentän laidalla!

– Nähdään varmasti – ja kiitos paljon!

Haastattelu on julkaistu ensimmäisenä Kirittärien Fanikatsomon Facebook-ryhmässä https://www.facebook.com/groups/kirittaretfanit/

Ke 02.06.2021 Kirittäret – Siilinjärven Pesis Hippoksella
Liput 15€/10€/5€, suositellaan etukäteen Nettilipusta https://www.nettilippu.fi/fi/event/kirittaret-siipe , portilta suositellaan korttimaksamista

#yhdessähuipulla2021 #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #elämänenergiaa

Lue myös