Eeva Mäki-Maukola jatkaa Kirittärissä myös kaudella 2022

 – Superpesis

Kirittärien kapteenina toista kautta toimiva Eeva Mäki-Maukola on tehnyt jatkosopimuksen Kirittärien kanssa myös tulevan pesiskauden jälkeisestä ajasta. Mäki-Maukolan uusi sopimus kattaa kauden 2022 ja siinä on myös optio kaudesta 2023.

Eeva Mäki-Maukola jatkaa Kirittärissä myös 2022.

Erinomaisena vaihtajana ja etenijänä sekä kovakätisenä ulkokenttäpelaajana tunnettu Eeva Mäki-Maukola, 26, on pelannut nyt Kirittärissä kolme kautta ja voittanut jokaisella kaudella Suomen mestaruuden jyväskyläläisten riveissä.

”Opiskelujeni jatkeeksi olen saanut nyt työpaikan kummiyrityksestäni Goforelta ja se on yksi niitä asioita mikä saa minut jatkamaan täällä. Tottakai haluan myös menestyä pesiksessä ja se on Kirittärissä aina mahdollista. Seurassa ja joukkueessa on halu kehittyä jatkuvasti. Ja ilman muuta haluan myös olla kokemassa ja korkkaamassa kaudelle 2022 valmistuvan Hippoksen uuden pesäpallostadionin Kirittärien pelaajana” Eeva toteaa tyytyväisenä.

Tyytyväinen on luonnollisesti myös Kirittärien seurajohtaja Pete Kaijansinkko. ”Mäkki on erinomainen huippupelaaja, yksi naisten superpesiksen parhaista. Lisäksi hänestä on kehittynyt hieno johtaja joukkueeseemme. On upeaa, että Jyväskylään opiskelemaan ja pesistä pelaamaan tulleena hän pystyy ja haluaa asettua tänne. Iso kiitos myös seuran puolelta Goforelle Mäki-Maukolan työllistämisestä”, Pete hehkuttaa ja kiittelee.

Eeva Mäki-Maukolan kummiyrityksiä tulevalla kaudella ovat Goforen lisäksi Logistikas, Handelsbanken ja Reim Isännöinti.

Lisätiedot
Petri Kaijansinkko
pete.kaijansinkko@icloud.com
gsm 0400540977, WhatsApp 0440540977
Twitter : @petriolavi67

#yhdessähuipulla2021 #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #elämänenergiaa

Lue myös