Kirittäret ja Jyväskylän kaupunki jatkavat yhteistyötään tulevalla kaudella

 – Yleinen

Jyväskylän kaupunki on Kirittärien pääyhteistyökumppani myös kaudella 2021. Alkuvuodesta solmitun jatkosopimuksen myötä Jyväskylä ja ennen kaikkea sen teema Liikuntapääkaupunki on vahvasti esillä Kirittärien toiminnassa tulevallakin kaudella.

”Näkyvyyselementtien lisäksi olemme vahvasti mukana Jyväskylän kaupungin Liikuntapääkaupunki-teeman mukaisissa tapahtumissa ja viestinnässä. Lisäksi tulemme yhdessä kaupungin kanssa mahdollistamaan koululaisille pesiksen seuraamista niissä puitteissa, kun se koronan puitteissa on kesäkaudella mahdollista”, Kirittärien seurajohtaja Pete Kaijansinkko toteaa.

”On upeaa saada jatkaa pääyhteistyökumppanuutta Jyväskylän kaupungin kanssa. Ennen joulua kerroimme, olemme maksaneet kaupungille vanhat velkamme nyt pois ja luottamus toinen toisiamme kohtaan on erittäin vahva. Haluamme yhdessä Jyväskylän kaupungin kanssa rakentaa vahvaa yhteistä tulevaisuutta”, Kaijansinkko jatkaa.

Jyväskylän kaupunki näkee Kirittärien tulevaisuuden valoisana ja uskoo mestaruuspokaalin uivan Köyhälammessa myös tulevina vuosina.  

”Kirittäret on tällä hetkellä yksi menestyneimmistä joukkueistamme ja todentaa iloisella, raikkaalla ja menestyvällä otteellaan Liikuntapääkaupungin teemaa. Kirittärien ja sen yhteistyöseura Kiri&Kirittäret ry:n juniorityö on laaja-alaista ja on selvää, että vahva kasvatustyö varmistaa joukkueen menestyksen myös tulevina vuosina, kaupunginjohtaja Timo Koivisto tiivistää.

Lue myös