Mari Mantsiselle jatkosopimus, jatkaa Kirittärien lukkarina kauden 2022 loppuun saakka

 – Pelaajasopimukset, Superpesis, Yleinen

Kirittäret rakentaa menestyvää superpesisjoukkuetta jo nyt kaudelle 2022 ja on tehnyt jatkosopimuksen lukkarinsa Mari Mantsisen kanssa. Pelaajasopimus ulottuu kauden 2022 loppuun saakka.

Mari Mantsinen. Kuva Foto-Antti/Jyrki Röppänen

Mari Mantsinen, 25 , on pelannut Kirittärissä kaudesta 2017 alkaen ja voittanut kolme Suomen mestaruutta sekä valittu kahdesti vuoden lukkariksi jyväskyläläisten riveissä. 

”Päätös jatkaa Kirittärissä tulevankin kauden jälkeen syntyi helposti. Halu kehittyä ja menestyä on edelleen kova ja koen, että Kirittäret tarjoaa tähän parhaan ympäristön. Joukkueesta on muodostunut vuosien aikana kuin toinen perhe. Seuralla on selkeä visio tulevaisuudesta ja halua kehittää koko organisaatiota jatkuvasti paremmaksi”, Mantsinen taustoittaa aikaista päätöstään jatkosta. 

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Marin pelaamiseen ja kehittymiseen näiden vuosien aikana. Lisäksi hän on erinomaisen luotettava ihminen, joka antaa aina kaikkensa joukkueen eteen. Halusimme varmistaa, että meillä on jatkossakin huippulukkari superpesisjoukkueessamme ja sikälikin Mantsisen jatkaminen 2022 kauden loppuun saakka on meille todella upea asia”, Kirittärien seurajohtaja Pete Kaijansinkko kiittelee. 

Myös pelinjohtaja Nalle Viljanen on luonnollisesti hyvin tyytyväinen erinomaisen lukkarin jatkamiseen joukkueessa. ”Erittäin tärkeä pelaajasopimus Kirittärille. Mari on kunnianhimoinen ja älykäs huippu-urheilija, joka myös auttaa pelinjohtoa vastustajien analysoinneissa. Hän on kehittynyt ja pystyy pelaamaan parasta pesistään vasta tulevaisuudessa”, Nalle hehkuttaa. 

Mari Mantsinen. Kuva Foto-Antti/Jyrki Röppänen

Lisätiedot
Petri Kaijansinkko
pete.kaijansinkko@icloud.com
gsm 0400540977, WhatsApp 0440540977
Twitter : @petriolavi67

#yhdessähuipulla2021 #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #elämänenergiaa

Lue myös