Viivi Partanen jatkaa Kirittärissä kauden 2023 loppuun saakka

 – Pelaajasopimukset, Superpesis

Päättyneellä Kirittärien mestaruuskaudella ensimmäisen kautensa Superpesiksessä pelannut ja läpimurtonsa tehnyt Viivi Partanen, 16, on tehnyt Kirittärien kanssa jatkosopimuksen aina kauden 2023 loppuun saakka. Partasen voimassaolevaan pelaajasopimukseen tehtiin näinollen kaksi vuotta nyt lisää.

”Viivi osoitti jo viime kaudella potentiaalinsa nousemalla aloituskokoonpanoon ratkaisupeleissä. On hienoa, että hän haluaa jatkaa meillä. Tavoitteena on, että Viivi pelaa Kirittärien yhdeksikössä 2023”, Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen kertoo.

Viivi Partasen kummiyrityksinä toimivat Lumme Energia ja Mehiläinen.

Viivi Partanen on itsekin tyytyväinen nyt tekemäänsä ratkaisuun. ”Uskon kehittyväni Kirittärien laadukkaassa valmennuksessa jatkuvasti ja hienoa päästä pelaamaan seurassa, joka pystyy antamaan peliaikaa Superpesiksen lisäksi nyt myös ykköspesiksessä ja tyttöjen Superpesiksessä”, Viivi tuumii tyytyväisenä.

”Rakennamme tulevien kausien joukkueita suunnitelmallisesti ja Partasen jatko on yksi merkittävä asia tässä työssä. Haluamme jatkossakin pelata huipulla ja kasvattaa vuosi vuodelta uusia huippupelaajia nykyisten rinnalle”, Kirittärien seurajohtaja Pete Kaijansinkko toteaa.

Lisätiedot
Petri Kaijansinkko
pete.kaijansinkko@icloud.com
gsm 0400540977, WhatsApp 0440540977
Twitter : @petriolavi67

#yhdessähuipulla2021 #jyväskylä #liikuntapääkaupunki #pesis #elämänenergiaa

Lue myös