Lumme Energia jatkaa Kirittärien pääyhteistyökumppanina, yhteistyö syvenee

 – Yleinen

Kirittärien ja Lumme Energian välinen yhteistyö laajenee ja vahvistuu entisestään. Uuden, vasta solmitun yhteistyösopimuksen myötä Lumme Energia jatkaa Kirittärien pääyhteistyökumppanina myös kaudella 2021.

Lumme Energia tulee näkymään Kirittärien asuissa, Hippoksen pesäpallostadionilla, Ruutu Urheilun lähettämissä Kirittärien Fanikameralähetyksissä ja sosiaalisessa mediassa hyvin monipuolisesti. Kirittärien kotiotteluiden jälkeiset mediatilaisuudet ovat jatkossa Lumme Energian teematapahtumia.

Lumme Energian aurinkoisia kummipelaajia tulevalla kaudella ovat Susanne Ojaniemi, Viivi Partanen ja Elsa Nyman. Lisäksi Kirittäret ja Lumme Energia tulevat yhdessä järjestämään verkostotapahtumia koronarajoitusten suomien mahdollisuuksien mukaan.

”Tuleva kausi on jo neljäs peräkkäinen yhteistyössä Lumme Energian kanssa. Yhteistyömme on laajentunut vuosi vuodelta ja pääyhteistyökumppanuudeksi se kasvoi jo viime kaudella. Upeaa, että saamme jatkaa tätä hyvin aktiivista ja jatkuvan kehityksen kumppanuutta edelleen. Sopimukseemme sisältyvä optio kaudesta 2022 antaa molemmille osapuolille erinomaisia eväitä miettiä mahdollisuuksia mitä Hippokselle toivottavasti rakentuva uusi pesäpallostadion antaa yhteistyölle tulevaisuudessa. Nöyrä kiitos Lumme Energialle vahvasta luottamuksesta Kirittäriä kohtaan”, Kirittärien seurajohtaja Pete Kaijansinkko kiittelee.

Lumme Energialle on tärkeää olla lähellä asiakkaita ja ihmisten arkea muutoinkin kuin vain puheissa. Haluamme tarjota asiakkaillemme inhimillisiä kokemuksia perustuen paikalliseen yhteistyöhön ja luoda aitoa yhdessä tekemisen meininkiä. Lumme Energia tähtää yhteistyökumppaniensa kanssa pitkäjänteiseen työhön ja Kirittärien matkassa on ilo olla mukana jo useamman vuoden ajan, toteaa Lumme Energian asiakaskokemusjohtaja Johanna Viskari.

https://www.lumme-energia.fi/
Twitter @LummeEnergia
IG lummeenergia
Facebook https://fi-fi.facebook.com/LummeEnergia/

Lisätiedot
Petri Kaijansinkko
pete.kaijansinkko@icloud.com
gsm 0400540977, WhatsApp 0440540977
Twitter : @petriolavi67

yhdessähuipulla2021 #liikuntapääkaupunki #pesis #jyväskylä #elämänenergiaa #lumme-energia

Lue myös