Kirittäret ja Bolt.Works yhteistyöhön, 2+2 vuotinen pääyhteistyökumppanuus

 – Yleinen

Jyväskylän Kirittäret ja Bolt.Works Oy ovat solmineet 2 + 2 vuotisen pääyhteistyösopimuksen. Bolt.Works on yksi merkittävimmistä Kirittärien pääyhteistyökumppaneista jatkossa.

”Kirittäret on Suomen näkyvin naisten seurajoukkue, sen osoitti Sponsor Insightin tutkimus Kirittärien kauden 2020 valtakunnallisesta näkyvyydestä, luvut olivat todella huikeita. Lisäksi seurasta huokuu poikkeuksellinen voittamisen ja työnteon kulttuuri, josta hyvänä esimerkkinä kolme viimeistä Suomen mestaruutta. Nämä asiat vakuuttivat halumme lähteä mukaan valtakunnallisesti todella merkittävällä panoksella Kirittäriin.” kertoo Bolt.Worksin Oy:n co-founder Timo Hakkarainen.

”On todella iso arvostus Bolt.Worksilta niin Kirittäriä kuin myös naisten Superpesistä kohtaan tämän kokoinen yhteistyösopimus. En olisi uskonut, että ns. ”kylmä soitto” Timo Hakkaraiselle kolme viikkoa sitten johtaa pääyhteistyökumppanuuteen. Keskustelut ovat osoittaneet, että saimme myös strategisen kumppanin, joka haluaa auttaa meitä kehittymään omassa toiminnassamme.” kertoo Nalle Viljanen Kirittäristä.

”Tämä suuri ja meille täysin uuden valtakunnallisen toimijan kanssa tehty sopimus on hyvä esimerkki seurassamme tehtävästä hyvästä työstä. On meille todella tärkeää, että eri kokoiset yhteistyökumppanimme sitoutuvat meihin useammaksi vuodeksi. Viime kaudella teimme ennätysmyynnin ja olemme hyvässä vauhdissa rikkomassa sitä kaudella 2021. Tästä nöyrät ja lämpimät kiitokset sekä uusille että vanhoille kumppaneillemme”, myhäilee Kirittärien seurajohtaja Pete Kaijansinkko.

Lisätietoja:
Kirittäret, Petri Kaijansinkko gsm 0440540977
www.kirittaret.fi

Bolt.Works Oy, Timo Hakkarainen gsm 0503666333
https://www.bolt.works/

#yhdessähuipulla2021 #jyväskylä #liikuntapääkaupunki #elämänenergiaa #pesis #bolt.works #yhteystyökumppanit

Lue myös