Susanne Ojaniemi Kirittäriin kaksivuotisella sopimuksella

 – Pelaajasopimukset, Superpesis, Yleinen

Susanne Ojaniemi, 28, siirtyy hallitsevan Suomen mestarin Jyväskylän Kirittärien riveihin kaksivuotisella sopimuksella. Superpesiksessä pelaamisen lisäksi hän toimii yhden juniorijoukkueen valmentajana.

Susannen työ luokanopettajana, koti ja perhe on ollut Jyväskylässä jo viimeiset puolitoista vuotta.

Susanne Ojaniemi on pelannut tähän mennessä koko superpesisuransa, 11 kautta, Porin Pesäkarhuissa. Hänet valittiin kaudella 2017 vuoden naispesäpalloilijaksi. Hän on pelannut neljästi naisten itä-länsi-ottelussa sekä voittanut urallaan neljä (4) kertaa hopeaa ja kuusi (6) kertaa pronssia naisten Superpesiksessä. Päättyneellä kaudella Susanne oli runkosarjan kärkilyöntitilaston yhdeksäs (9.), pudotuspeleissä hän voitti kärkilyöntitilaston.

”Halu pelata on edelleen kova. Jyväskylässä minulla on työ luokanopettajana, koti ja perhe. Koen olevani jyväskyläläinen. Niinpä Kirittäret oli minulle luonnollinen vaihtoehto, kun tein päätöksen siitä, että haluan edelleen pelata pesistä huipulla. Olen todella innoissani siirrosta Kirittäriin ja siitä, että pääsen kokemaan Kirittärien tavan tehdä töitä. Olen aina arvostanut kovaa työntekoa ja Kirittäriä seurana, mahtavaa päästä osaksi sitä”, Susanne Ojaniemi hehkuttaa ja taustoittaa Kirittäriin siirtymistään.

”Pitkä keskustelu Sussen kanssa vahvisti, että meille haluaa tulla pelaamaan motivoitunut pelaaja. Tämän jälkeen mietimme porukalla asiaa huolellisesti. Saamme Sussesta huippupelaajan, joka pystyy myös omalla esimerkillään ja kokemuksellaan tukemaan nuoria pelaajia pelaajapoluilaan. Panostammekin taloudellisesti paljon Talent-ryhmäntoimintaan ja meillä on useita lahjakkaita pelaajia kehittymässä Superpesikseen. Nuoren pelaajan kannalta on usein parempi kehittyä vastuullisessa roolissa B-tytöissä/ykköspesiksessä ja pelata joitakin Superin pelejä kesän aikana.” myhäilee pelinjohtaja Nalle Viljanen.

”Sussen yhteydenotossa selvisi heti hänen kova halunsa pelata ja menestyä. Saamme Kirittäriin loistavan ja päättäväisen persoonan”, Kirittärien seurajohtaja Pete Kaijansinkko kertoo tyytyväisenä.

”Itse sopimusneuvottelut Susannen kanssa oli yhtä helpot ja nopeat kuin aikoinaan 11 vuotta sitten, kun kysyin nuoren Sussen kiinnostusta tulla Pesäkarhuihin Superpesistä pelaamaan. ”, Kirittärien seurajohtaja Pete Kaijansinkko kertoo tyytyväisenä.

Susanna Ojaniemen haastattelu kaksivuotisesta sopimuksesta Kirittäriin.

Susanne Ojaniemen kummiyritys tulevalla kaudella on Millpoint.

Lisätiedot
Petri Kaijansinkko
pete.kaijansinkko@icloud.com
gsm 0400540977, WhatsApp 0440540977
Twitter : @petriolavi67

Lue myös