Kirittäret suomensarjajoukkueen kausiennakko 2020

 – B-tytöt

Kirittäret lähtee tavoittelemaan nousua ykköspesikseen kaudelle 2021.Kirittäret pelaa kaudella 2020 naisten suomensarjaa itälohkossa, johon kuuluu lisäksi Siilinjärven pesis, Joensuun Maila, Viinijärven Urheilijat, Kuusankosken Puhti, Haminan Pallo, Lappeenrannan Pesäysit ja Lahden Mailaveikot. Lohkon sisällä pelataan yksinkertainen sarja ja lisäksi yksi lisäottelu, jonka Kirittäret pelaa Siilinjärveä vastaan. Jokaisesta lohkosta vain kaksi parasta pääsee jatkopeleihin, joten ohipeleihin ei […]

Kirittäret lähtee tavoittelemaan nousua ykköspesikseen kaudelle 2021.Kirittäret pelaa kaudella 2020 naisten suomensarjaa itälohkossa, johon kuuluu lisäksi Siilinjärven pesis, Joensuun Maila, Viinijärven Urheilijat, Kuusankosken Puhti, Haminan Pallo, Lappeenrannan Pesäysit ja Lahden Mailaveikot. Lohkon sisällä pelataan yksinkertainen sarja ja lisäksi yksi lisäottelu, jonka Kirittäret pelaa Siilinjärveä vastaan. Jokaisesta lohkosta vain kaksi parasta pääsee jatkopeleihin, joten ohipeleihin ei juurikaan ole varaa lyhyen runkosarjan vuoksi.

Kevään harjoitusottelut ovat antaneet hyvää osviittaa siitä, mikä on hyvää ja missä pitää vielä parantaa. Joukkueessa on vahva runko, sillä suomensarjassa pelaa jopa yhdeksän aikuispelaajaa. Tarvittaessa myös pelaajien kierrättäminen on mahdollista, sillä ringissä on paljon hyviä C-ja B-junioreita. Kokoonpano on jonkin verran kevään aikana elänyt, mutta alkaa nyt saavuttaa lopullisen muotonsa. Kokoonpanon pysyvyys luo turvallisuuden tunnetta ja luottoa tekemiseen.

Kirittäret lähtee tavoittelemaan nousua ykköspesikseen kaudelle 2021. Lähtökohdat ovat hyvät, sen ovat harjoitusottelut näyttäneet. Joukkue alkaa henkisellä puolella hitsaantua yhteen, mikä edesauttaa menestymistä hurjasti. Ensimmäinen sarjapeli Siilinjärveä vastaan antoi myös näyttöä siitä, mihin meistä oikein on – löimme kyseiseen otteluun yhteensä liki 30 juoksua.

Suomarin vahvuuteen on liittynyt uusia pelaajia sitten viime kesän. Yksi joukkueen uusista kasvoista on Kajaanilaislähtöinen Sanna Ahola, joka häärii siepparin tontilla ja kuuluu myös suomarin kapteenistoon yhdessä kaimapari Nea Moilasen ja Nea Rantalan kanssa.

”Menestyksekkäiden harjoitusotteluiden ansiosta into päästä pelaamaan on kasvanut kasvamistaan. Kaudelta odotankin sitä, että pääsemme joukkueena yhdessä nauttimaan pelaamisesta ja kovista peleistä. Toivon onnistumisia laajalla rintamalla sekä sitä, että kaikilla olisi ja pysyisi peli-ilo matkassa mukana läpi kauden”, Ahola summaa.

Kaikki suomensarjan ottelut löydät osoitteesta https://www.kirittaret.fi/muut-joukkueet/

Nea Rantala

Viimeaikaisia uutisia