Kirittäriltä yhteiskuntavastuullinen Yhdessä Hyvää -kausikorttikampanja

 – Yleinen

30.3.2020  Ostamalla Kirittärien kausikortin hintaan 99€ tuet merkittävästi toimintamme ja olet mukana yhteiskuntavastuullisessa #yhdessähyvää kampanjassamme. Jokaisesta nyt hankitusta kausikortista annamme 29€ Keski-Suomen Ensi- ja Turvakoti ry:n toimintaan. Maailmanlaajuinen poikkeustilanne luo haasteita myös urheiluseurojen toiminnalle, mutta yhdessä me selviämme tästä. Tule mukaan, tehdään Yhdessä Hyvää! Kausikorttitilaukset sähköpostitse pete.kaijansinkko@kirittaret.fi Kampanja on voimassa kauden 2020 sarja-avaukseen saakka. Kausikortin voi hankkia […]

30.3.2020 

Ostamalla Kirittärien kausikortin hintaan 99€ tuet merkittävästi toimintamme ja olet mukana yhteiskuntavastuullisessa #yhdessähyvää kampanjassamme.

Jokaisesta nyt hankitusta kausikortista annamme 29€ Keski-Suomen Ensi- ja Turvakoti ry:n toimintaan.

Maailmanlaajuinen poikkeustilanne luo haasteita myös urheiluseurojen toiminnalle, mutta yhdessä me selviämme tästä. Tule mukaan, tehdään Yhdessä Hyvää!

Kausikorttitilaukset sähköpostitse pete.kaijansinkko@kirittaret.fi 
Kampanja on voimassa kauden 2020 sarja-avaukseen saakka. Kausikortin voi hankkia myös sähköisenä Nettilipusta klikkaamalla https://www.nettilippu.fi/fi/event/kirittaret.

#yhdessä #jyväskylä #liikuntapääkaupunki #pesis

Viimeaikaisia uutisia