Voitto ensimmäisessä puolivälierässä

 – Superpesis, Yleinen

14.8.2016 Kirittäret – Lappeenranta  2 – 0  (2 – 0,  4 – 1) Kesä on nyt edennyt pudotuspeleihin. Ensimmäinen puolivälierä ja vastassa runkosarjan kahdeksas, Lappeenrannan Pesä Ysit. Sää verraten hyvä, alkuun melkein selkeää, tyyntä ja 18 astetta lämmintä. Pesä Ysit aloitti sisällä ja rakensi kärjestä ajolähdön. Siitä palo, mutta ajo jatkui. Toinen palo ja kenttäkin […]

14.8.2016

Kirittäret – Lappeenranta  2 – 0  (2 – 0,  4 – 1)

Kesä on nyt edennyt pudotuspeleihin. Ensimmäinen puolivälierä ja vastassa runkosarjan kahdeksas, Lappeenrannan Pesä Ysit. Sää verraten hyvä, alkuun melkein selkeää, tyyntä ja 18 astetta lämmintä.

Pesä Ysit aloitti sisällä ja rakensi kärjestä ajolähdön. Siitä palo, mutta ajo jatkui. Toinen palo ja kenttäkin tyhjeni. Kakkoskärki teki vielä ajolähdön, mutta sekin päättyi paloon. Tasoittavalla myös Kirittärien kärki rakensi palottoman ajon. Riikka Karppinen kotiutti Mira Kolehmaisen, 1-0. Ajo jatkui ja Aino-Maija Nikkola löi ja Emma Nieminen juoksi kotiin, 2-0.

Toinen vuoropari jäi Pesä Ysien osalta lyhyeksi, palot tulivat heti kärjestä. Kirittärien tasoittava oli pitempi, mutta yhtä tulokseton. Kolmas vuoropari oli hieman parempi. Pesä Ysit sai etenijän kolmoselle, mutta tulosta ei syntynyt. Kirittärien tasoittavalla päästiin yrittämään kotiutusta parikin kertaa, mutta tulosta ei syntynyt.

Pesä Ysit yritti vielä neljännessä vuoroparissa, mutta etenijää ei saatu kakkosta pitemmälle. Eka jakso siis 2-0 Kirittärille.

Kirittäret aloitti toisen jakson. Parikin ajoa syntyi, mutta vasta toisessa ajossa Kira Andersson kotiutti Aino-Maija Nikkolan, 1-0. Pesä Ysien tasoittava jäi tuloksettomaksi. Toisessa vuoroparissa molemmat joukkueet saivat etenijän kakkoselle, mutta ei sen pitemmälle.

Kolmannessa vuoroparissa nähtiin taas juoksu, kun Marjukka Urpelainen löi kolmospesän taakse. Ulkokenttä sähelsi hieman eikä kolmosella ollut Emma Nieminen jäänyt ihmettelemään vaan lähti kuin ohjus ja toi juoksun, 2-0. Samoihin aikoihin alkoi sataa, ensin hiljalleen, mutta pian rivakammin. Tasoittavalla Pesä Ysit sai kärjestä palottoman ajon, mutta juoksujen sijaan siitä tuli kaksi paloa. Neljä viimeistä pelaajaa sai vielä ajon aikaiseksi ja viimeinen lyöjä onnistui lyömään väliin ja tilanne kaventui 2-1:een.

Neljännen vuoroparin alussa Virpi Hukka löi kolmosen takaa läpi ja Mira Kolehmainen juoksi kotiin, 3-1. Virpi itse yritti kunnaria, mutta paloi niukasti kolmosen kynnyksellä. Jatkossa Iina Valkeejärvi löi kolmosrajaan ja Emma Nieminen juoksi kotiin, tosin ulkokentän avustuksella, 4-1. Pesä Ysit yritti vielä tasoittavalla, mutta he eivät saaneet etenijää kakkosta pitemmälle.

Kirittärille siis avausvoitto. Peli oli hieman tahmeaa, mutta voitto oli kyllä ansaittu. Kolmostilanteet Kirittärille 13-8. Kirittärien ykköspalkinto Aino-Maija Nikkolalle (yksi lyöty, yksi tuotu ja hyvä peli siepparin tontilla) ja kakkospalkinto Kira Anderssonille (yksi lyöty).

Ensimmäinen voitto siis saatu. Seuraava peli keskiviikkona Lappeenrannassa.

Tilastot
 

Viimeaikaisia uutisia