Viime kauden paras jokeri ja pudotuspelien arvokkain pelaaja Siri Eskola jatkaa Kirittärissä myös 2021

 – Superpesis

23.6.2020  Naisten Superpesiksen hallitseva Suomen mestari Kirittäret Jyväskylästä jatkaa ensi kauden joukkueensa määrätietoista rakentamista, superpesisjoukkue kaudelle 2021 on jo lähes valmis. Viime kaudella ensimmäisen kautensa Kirittärissä pelannut ja ensimmäisen mestaruutensa voittanut Siri Eskola, 22, on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen ja jatkaa siis jyväskyläläisten riveissä kauden 2021 loppuun saakka. Eskola palkittiin kaudella 2019 Superpesiksen parhaana jokerina […]

23.6.2020 

Naisten Superpesiksen hallitseva Suomen mestari Kirittäret Jyväskylästä jatkaa ensi kauden joukkueensa määrätietoista rakentamista, superpesisjoukkue kaudelle 2021 on jo lähes valmis.

Viime kaudella ensimmäisen kautensa Kirittärissä pelannut ja ensimmäisen mestaruutensa voittanut Siri Eskola, 22, on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen ja jatkaa siis jyväskyläläisten riveissä kauden 2021 loppuun saakka. Eskola palkittiin kaudella 2019 Superpesiksen parhaana jokerina ja pudotuspelien arvokkaimpana pelaajana.

”Ensimmäinen kauteni Jyväskylässä oli huima menestys ja toinenkin on lähtenyt hyvin käyntiin. Kirittärissä on ollut hyvä olla ja koronankin aikaan asiat on hoidettu ammattimaisesti. Jatkosopimus oli helppo allekirjoittaa, koska tiedän että Kirittärissä voin jatkaa kehittymistä tavoitteitani kohti, niin pelaajana kuin myös tulevassa ammatissa”, farmaseutiksi opiskeleva ja Jyväskylässä ensi talvena työharjoittelun suorittava Siri Eskola tuumii tyytyväisenä.

Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko taustoittaa Eskolan jatkosopimuksen syntymistä. ”Sopimusneuvottelujen alusta alkaen oli selvää, että Sirin päätöstä helpottaa, jos saamme hänelle farmaseutin työharjoittelupaikan Jyväskylästä ensi talveksi. Jyväskylän Uusi Apteekki oli myötämielinen asialle ottaen Sirin haastatteluihin apteekkiin. Maanantaina saadun positiivisen päätöksen jälkeen Kirittärien ja pelaajan väliset neuvottelut etenivät nopeasti. Eskolan kaltainen ratkaisija on luonnollisesti iso palanen menestyvää joukkuettamme myös tulevaisuudessa” Kaijansinkko kertoo.

Myös Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen hehkuu tyytyväisyyttä. ”Olen tietenkin erittäin tyytyväinen, että sarjan yksi parhaista kotiuttajista jatkaa meillä”, Viljanen toteaa.

Sirin kummiyrityksinä ovat jatkossakin myös Aalman ja Jamertek.

Lisätietoja antaa:
pete.kaijansinkko@icloud.com
gsm 0400540977

 #yhdessähuipulla2020 #pesis #jyväskylä #liikuntapääkaupunki #virtaayrityksille

Viimeaikaisia uutisia