Vierailu Lapualla avaa Kirittärien peliruuhkan

 – Superpesis

7.6.2018 Kirittäret palaa reilun viikon mittaiselta pelitauoltaan huomenna perjantaina 8.6., kun oranssipaidat matkaavat huippuotteluun Lapualle. Aina kun nämä 2000-luvun kestomenestyjät kohtaavat, on luvassa tiukkaa vääntöä ja vahvaa tunnetta. Lapuan Virkiä on muuttunut tälle kaudelle kohtuullisen paljon niin pelaajien kuin pelinjohdonkin osalta. Lukkari Jenna Kammi-Rahnasto palasi Raumalta takaisin Etelä-Pohjanmaalle ja pelinjohtotehtävät ottivat vastaan miesten superpesiksessä pitkään […]

7.6.2018

Kirittäret palaa reilun viikon mittaiselta pelitauoltaan huomenna perjantaina 8.6., kun oranssipaidat matkaavat huippuotteluun Lapualle. Aina kun nämä 2000-luvun kestomenestyjät kohtaavat, on luvassa tiukkaa vääntöä ja vahvaa tunnetta.

Lapuan Virkiä on muuttunut tälle kaudelle kohtuullisen paljon niin pelaajien kuin pelinjohdonkin osalta. Lukkari Jenna Kammi-Rahnasto palasi Raumalta takaisin Etelä-Pohjanmaalle ja pelinjohtotehtävät ottivat vastaan miesten superpesiksessä pitkään vaikuttaneet Tomi Niskanen ja Jussi Haapakoski. Virkiä on pelannut tällä viikolla jo kaksi ottelua voittaen niissä Rauman ja Hyvinkään. 

Kirittäret lähtee otteluun hyvin harjoitelleena ja vahvasti latautuneena. Alla on viisi peräkkäistä voittoa, joista viimeisimpänä vierasvoitto Raumalta. Lapuaottelu avaa puolentoista viikon peliputken, jonka aikana pelataan yhteensä viisi ottelua ennen juhannustaukoa. Viidestä ottelusta kaksi on vierasotteluita ja kolme pelataan Jyväskylän Hippoksella. 


– Lähdemme otteluun hyvällä sykkeellä. Erityisesti pelin alkuun tulee olla valmis. Lapualla pelatessa pelin alku on korostunut aina ja etenkin nyt. Jo talvella pelasimme kaksi melko kiihkeätäkin ottelua vastakkain, ja uskon, että samaa on odotettavissa nytkin, Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen arvio huomista koitosta. 

Perjantain Lapua–Kirittäret-ottelu on myös Ruutu-Urheilun TV-peli. 

Lisätietoja
Petri Kaijansinkko 

pete.kaijansinkko@icloud.com 
0400540977

Viimeaikaisia uutisia