Veikkauksen 2in1 etu heinäkuun Superpesispeleihin

 – Superpesis

12.7.2019  Heinäkuun aikana valittuihin Superpesiksen otteluihin pääsee kaksi katsojaa yhden hinnalla. Kirittärien Veikkauksen Etuasiakkaan ottelu on sunnuntaina 14.7. klo 16 Kirittäret – Seinäjoki. Edun saat Veikkauksen mobiilisovelluksen kautta ja kentän lippuluukulla lippua ostaessasi mobiilisovelluksen etu kuitataan käytetyksi. Ohjeet edun lunastamiseksi löytyvät Veikkauksen Etuasiakas-sivuilta. Veikkauksen Etuasiakkaan sivuilta näet myös muut kampanjaan liittyvät ottelut niin miesten kuin naistenkin […]

12.7.2019 

Heinäkuun aikana valittuihin Superpesiksen otteluihin pääsee kaksi katsojaa yhden hinnalla. Kirittärien Veikkauksen Etuasiakkaan ottelu on sunnuntaina 14.7. klo 16 Kirittäret – Seinäjoki.

Edun saat Veikkauksen mobiilisovelluksen kautta ja kentän lippuluukulla lippua ostaessasi mobiilisovelluksen etu kuitataan käytetyksi. Ohjeet edun lunastamiseksi löytyvät Veikkauksen Etuasiakas-sivuilta. Veikkauksen Etuasiakkaan sivuilta näet myös muut kampanjaan liittyvät ottelut niin miesten kuin naistenkin Superpesiksessä.

Viimeaikaisia uutisia