Valkeejärven kausi ohi – Nikkola palaa Kirittäriin

 – Superpesis

25.7.2018 Kirittäret on tehnyt jatkosarjan kynnyksellä pelaajasopimuksen Aino-Maija Nikkolan kanssa. Tarve materiaalin laajentamiselle lähti tiedosta, että Iina Valkeejärven loukkaantuminen Lappajärvi-pelissä vaatii leikkaushoitoa ja nuoren pelurin kausi on paketissa. Nikkola oli mukana voittamassa Kirittärien kauden 2016 mestaruutta.Iina Valkeejärvi loukkaantui Kiritttärien vierasottelussa lauantaina Lappajärvellä. Sunnuntaina tehtyjen magneettikuvausten ja tutkimusten perusteella hänen alaraajavammansa osoittautui niin pahaksi, että se […]

25.7.2018

Aino-Maija Nikkola tekee paluun Kirittäret-paitaan.
Kirittäret on tehnyt jatkosarjan kynnyksellä pelaajasopimuksen Aino-Maija Nikkolan kanssa. Tarve materiaalin laajentamiselle lähti tiedosta, että Iina Valkeejärven loukkaantuminen Lappajärvi-pelissä vaatii leikkaushoitoa ja nuoren pelurin kausi on paketissa. Nikkola oli mukana voittamassa Kirittärien kauden 2016 mestaruutta.Iina Valkeejärvi loukkaantui Kiritttärien vierasottelussa lauantaina Lappajärvellä. Sunnuntaina tehtyjen magneettikuvausten ja tutkimusten perusteella hänen alaraajavammansa osoittautui niin pahaksi, että se vaatii leikkaushoitoa.  Näin ollen viime viikolla jatkosopimuksen Kirittärien kanssa tehneen Iinan kausi on ohi. 
 Kirittärien superpesisjoukkueessa Suomen mestaruuden kaudella 2016 voittanut Aino-Maija Nikkola tekee paluu Kirittärien joukkueeseen. Kokenut etenijä liittyy joukkueen vahvuuteen välittömästi pelikohtaisella sopimuksella, joka on voimassa kauden loppuun saakka. Nikkola pystyy tarvittaessa pelaamaan myös ulkopeliä. 
 – Sinänsä minulla ei ole ollut ikävä pesiskentille ja olen viihtynyt uudessa roolissani katsomossa todella hyvin. Kun Nalle soitti joukkueen tilanteesta ja sanoi, että minusta voisi olla apua tässä tilanteessa, niin ajattelin, että hädässä ystävä tunnetaan. Tässä minä nyt sitten olen, Nikkola toteaa tiistain valmistavien treenien päätteeksi. Nikkola on ollut joukkueen harjoituksissa mukana kuluneen viikon ajan ja vastaanotto kokeneelle Kirittärelle on ollut kaikin puolin lämmin.
– Neuvottelu joukkueeseen liittymisestä Nikkolan kanssa tuli ajankohtaiseksi, kun Valkeejärven vamman vakavuus selvisi. Aino-Maija tuo pelitaitojensa lisäksi joukkueeseen lisää kokemusta. Nuoret tulokkaat, kuten esimerkiksi Venla Karttunen, ovat täyttäneet paikkansa hyvin ja heidän panostaan tarvitaan edelleenkin tällä kaudella. Venlan lisäksi tällä kaudella debyytin on tehnyt Ella Mäkelä ja tänään Kempelettä vastaan Silja Kantanen pelaa ensimmäisen superin ottelunsa. Meillä oli tarve vahvistaa joukkuetta jo lukumääräisesti Iinan loukkaannuttua, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko kertoo. Nalle Viljanen on tyytyväinen, kun Kirittärien rivejä saatiin täydennettyä tässä vaiheessa kautta. – Nikkola on nopeajalkainen pelaaja, jota tarvitsemme nyt jokeriosastolle. Näin meillä on mahdollisuus pitää Camilla Kirsilä ulkokentällä menettämättä etenijäjokeria. Pudotuspeleihin on vielä hyvin aikaa ja uskonkin, että Aissu pääsee peliin kiinni muutaman jatkosarja ottelun jälkeen, Nalle Viljanen tuumaa.
  
Lisätietoja
Petri Kaijansinkkopete.kaijansinkko@icloud.com 
0400540977     

Viimeaikaisia uutisia