Uusi tuote Kirittäret -fanituotteisiin

 – Superpesis, Yleinen

25.4.2018 Kirittärien fanituotevalikoima saa täydennystä. Nyt voit ostaa Kirittäret -suojakuoren puhelimeesi. Suojakuoria on saatavilla yli 80-puhelinmalliin ja ostaminen onnistuu helposti nettikaupan välityksellä. Kirittärien fanituotevalikoima laajentuu, sillä nyt on saatavilla myös puhelimen suojakuoret Kirittäret logolla. Logoman -nettikauppa tarjoaa valikoimassaan nyt Kirittäret -suojakuoria. Logoman kustomoi suojakuoria yli 80 puhelinmallille, joten jokaisen pitäisi saada uudet Kirittäret -suojakuoret puhelimesta […]

25.4.2018

Kuva Logoman nettikauppa:http://logoman.fi/tuote/kirittaret-book-case/

Kirittärien fanituotevalikoima saa täydennystä. Nyt voit ostaa Kirittäret -suojakuoren puhelimeesi. Suojakuoria on saatavilla yli 80-puhelinmalliin ja ostaminen onnistuu helposti nettikaupan välityksellä.

Kirittärien fanituotevalikoima laajentuu, sillä nyt on saatavilla myös puhelimen suojakuoret Kirittäret logolla. Logoman -nettikauppa tarjoaa valikoimassaan nyt Kirittäret -suojakuoria. Logoman kustomoi suojakuoria yli 80 puhelinmallille, joten jokaisen pitäisi saada uudet Kirittäret -suojakuoret puhelimesta riippumatta. Suojakuoret maksavat puhelimen mallista riippumatta 25 € + toimituskulut.

Pääset ostamaan Kirittäret -suojakuoret täältä.

Kaudella 2018 Kirittärien fanituotevalikoimassa on myös:

Tupsupipo 20 €

Trikoopipo 15 €

Kaulahuivi 20 €

Avaimenperä ostoskärrypoletilla 10 €

Näiden tuotteiden tilaus:
Pete Kaijansinkko
0400540977
pete.kaijansinkko@kirittaret.fi

Viimeaikaisia uutisia