Tiukka peli Mansea vastaan

 – Superpesis, Yleinen

5.6.2016 Manse-Kirittäret 1-2 (0 – 1, 2 – 0, 0 – 0, 1 – 2)Manse vei kotipelinsä Ruovedelle. Kenttä sijaitsee metsän keskellä; kotipesän takana, koko kolmossivu ja takarajan takana on metsää. Kakkospuolella on jäähalli ja sen laaja parkkipaikka. Läpilyönneille on siis tilaa.Sää oli kolea ja tuulinen, noin 10 astetta ja varsinkin alussa kova tuuli, joka […]

5.6.2016

Manse-Kirittäret 1-2 (0 – 1, 2 – 0, 0 – 0, 1 – 2)Manse vei kotipelinsä Ruovedelle. Kenttä sijaitsee metsän keskellä; kotipesän takana, koko kolmossivu ja takarajan takana on metsää. Kakkospuolella on jäähalli ja sen laaja parkkipaikka. Läpilyönneille on siis tilaa.Sää oli kolea ja tuulinen, noin 10 astetta ja varsinkin alussa kova tuuli, joka kaatoi mainoksiakin. Tuulen suunta oli kakkospesältä kotipesää kohti.Vastassa oli tilastojen mukaan kaksi parasta ulkopelijoukkuetta. Ennen peliä Manse oli päästänyt keskimäärin 2.0 juoksua peliä kohti ja Kirittäret 2.6.Peli alkoi molemmin puolin vahvalla ulkopelille, kentälle pääsy ei ollut helppoa
eikä kolmostilanteilla juhlittu. Jakson ratkaisu osui toisen vuoroparin tasoittavalle, jossa Marjukka Urpelainen oli kolmosella. Kira Andersson löi kovan lyönnin suoraan kohti kakkosvahtia, jolta pallo pääsi karkuun. Urpelainen ei jäänyt ihmettelemään vaan juoksi kotiin.Kentälle pääsyn vaikeutta kuvaa se, että molemmat joukkueet aloittivat kolmannen vuoroparin numerosta yksi. Ekan jakson loppukin oli vahvaa ulkopeliä. Kolmostilanteet menivät Manselle 6-3.
Jakso kesti vain 40 minuuttia.Toisella jaksolla vahva ulkopeli jatkui molemmin puolin. Ensimmäisen vuoroparin tasoittavalla Manse löi kakkospuolelta läpi. Emma Nieminen ehti pysäyttämään pallon, mutta liukastui samalla ja heitosta tuli huono. Manselle 1-0. Kolmannen tasoittavalla Manse sai toisen juoksun hyvällä välilyönnillä.Neljännen aloittavalla Kirittäret rakensi kärjestä ajon, mutta kotiutukset eivät onnistuneet. Niinpä mentiin superiin. Toinen jakso kesti vain 45 minuuttia. Kolmostilanteet Kirittärille 6-4.Superissa Manse sai kyllä kolmostilanteen, mutta ei sen enempää. Kirittäret puolestaan sai kaksi kolmostilannetta, joista ei kuitenkaan syntynyt juoksua osin sisäpelivirheiden takia.
Siispä kotiutuskisaan.Manse aloitti ja sai aikaiseksi yhden juoksun. Kirittäret aloitti Emma Niemisen kotiuttaessa Mira Kolehmaisen. Seuraavana mailaan tarttui Riikka Karppinen ja myös hän onnistui.Kirittäristä palkittiin Emma Nieminen ja Noora Patrikainen ansaitusti.
Koko peli kesti vain kaksi tuntia ja kuusi minuuttia. Yleisöä oli 346.Tilastot
Viimeaikaisia uutisia