Otteluraportti 22.1.2017

 – Superpesis, Yleinen

23.1.2017 klo 18:00 Kirittärien superpesisjoukkueen ensimmäinen harjoitusottelu Lappeenrannan Pesäysejä vastaan päättyi selkein lukemin Kirittärien voittoon 2-0 (8-2,4-0). Pitkän pelitauon ja kovien harjoituskuukausien jälkeen Kirittäret pelasi ensimmäisen harjoituspelinsä. Joukkue on muuttunut viime syksystä kohtuullisen paljon. Kokoonpano tulee elämään talven harjoituspeleissä, mutta jokaista ottelua lähdetään voittamaan. Kirittäret pelasi Pesäysejä vastaan seuraavassa kokoonpanossa: 1 Laura Määttä 2 Virpi Hukka 3 Emma […]

23.1.2017 klo 18:00

Kirittärien superpesisjoukkueen ensimmäinen harjoitusottelu Lappeenrannan Pesäysejä vastaan päättyi selkein lukemin Kirittärien voittoon 2-0 (8-2,4-0).

Pitkän pelitauon ja kovien harjoituskuukausien jälkeen Kirittäret pelasi ensimmäisen harjoituspelinsä. Joukkue on muuttunut viime syksystä kohtuullisen paljon. Kokoonpano tulee elämään talven harjoituspeleissä, mutta jokaista ottelua lähdetään voittamaan.

Kirittäret pelasi Pesäysejä vastaan seuraavassa kokoonpanossa:

1 Laura Määttä

2 Virpi Hukka

3 Emma Nieminen

4 Emma Sallinen

5 Vera Vikström

6 Marjukka Urpelainen

7 Saana Sumen

8 Mari Mantsinen

9 Jessi Vatanen

10 Iina Valkeejärvi

11 Krista Fomin

12 Camilla Kirsilä

Kirittärien peli-ilme osoittautui hyväksi ja joukkue toimi kokonaisuutena mainiosti. Myös uudet tulokkaat pelasivat hyvin ja heistä pelinjohtaja Jukka-Pekka Karttunen kehaisi sisäpelin osalta erityisesti Kirsilää ja Fominia sekä ulkopelistä Mantsista ja Sallista. Siten ei ollutkaan yllätys, että peli päättyi jaksoin 2 – 0 (8 – 2, 4 – 0). Kausi on siis avattu iloisissa merkeissä. Tekemistä ja kehittämistä riittää, mutta tästä on hyvä jatkaa.

Viimeaikaisia uutisia