Otteluennakko su 16.6. Kirittäret – Hyvinkää

 – Superpesis

16.6.2019  Alla on hieno voitto perjantaina Porista. Millä mietteillä kevätkauden viimeiseen kotiotteluun Hyvinkään Tahkoa vastaan?Perjantain hieno voitto on unohdettu. Kevään ainoa ulkona pelattu harjoitusottelu hävittiin huonolla pelillä Hyvinkäällä ja uskon joukkueella olevan positiivinen aggre päällä. En usko sitä vaaraa, että oltaisiin takki auki Hyvinkäätä vastaan.Nalle ViljanenKevätkaudella on ollut paljon hyvää, mutta pari-kolme pistettä on jätetty […]

16.6.2019 

Alla on hieno voitto perjantaina Porista. Millä mietteillä kevätkauden viimeiseen kotiotteluun Hyvinkään Tahkoa vastaan?Perjantain hieno voitto on unohdettu. Kevään ainoa ulkona pelattu harjoitusottelu hävittiin huonolla pelillä Hyvinkäällä ja uskon joukkueella olevan positiivinen aggre päällä. En usko sitä vaaraa, että oltaisiin takki auki Hyvinkäätä vastaan.
Nalle ViljanenKevätkaudella on ollut paljon hyvää, mutta pari-kolme pistettä on jätetty maailmalle. Jos halutaan taistella runkosarjan voitosta, niin turhiin pistemenetyksiin ei ole varaa.Sunnuntain pelin isäntänä on JYP ja tulevan kauden Jypin kausikortilla on otteluun vapaa pääsy. Toivottavasti myös vähemmän pesäpalloa seuranneille esitetään yhtä hienoja ulkopelisuorituksia kuin esimerkiksi Mäki-Maukolan huikeat syöksykiinniotot perjantaina. Sääennusteen mukaan pitäisi ainakin lämmön puolesta olevan lyöntikeliä, joten toivottavasti nähdään Kirittäriltä paljon juoksujakin.Vanhana Jypin A-juniorina on hienoa tehdä yhteistyötä otteluisäntä Jypin kanssa.
Nalle Viljanen Su 16.6.2019 klo 16 Kirittäret – Hyvinkään TahkoOtteluisäntänä JYPOtteluennakko Kirittärien Youtube-kanavalla.

Viimeaikaisia uutisia