Otteluennakko pe 12.06. klo 18 Kirittäret – Joensuu

 – Superpesis

11.6.2020  Tämän otsikon kirjoittaminen oli mediatiimiläisellekin odotettu asia – VIHDOIN! Uusi kausi alkaa hieman erilaisista lähtökohdista, sarjajärjestelmä muutettu perin pohjin ja joukkueessakin vaihtuvuutta. Millä miettein kapteeni Eeva Mäki-Maukola lähtee huomiseen kauden avausotteluun? Sarja-avaus, tätä päivää odotettu? Pitkä on ollut odotus, nyt se koittaa! Missä vireessä niin itse kuin joukkuekin? Itsellä on tosi hyvä olo, valmiina […]

11.6.2020 

Otteluennakot ja jälkilöylyt Harvialta
Otteluennakot ja jälkilöylyt Harvialta

Tämän otsikon kirjoittaminen oli mediatiimiläisellekin odotettu asia – VIHDOIN! Uusi kausi alkaa hieman erilaisista lähtökohdista, sarjajärjestelmä muutettu perin pohjin ja joukkueessakin vaihtuvuutta. Millä miettein kapteeni Eeva Mäki-Maukola lähtee huomiseen kauden avausotteluun?

Sarja-avaus, tätä päivää odotettu?

Pitkä on ollut odotus, nyt se koittaa!

Missä vireessä niin itse kuin joukkuekin?

Itsellä on tosi hyvä olo, valmiina ollaan minä sekä joukkue, hyvä tulee!

Sarjanousija JoMa vastassa, kasvattajaseurasi. Millä mietteillä peliin?

Kiva pelata JoMaa vastaan, paljon tuttuja siellä. Uskon kuitenkin, että meidän pitäsi peruspelillä voittaa.

Minkä tyyppistä peliä odotat sarja-avauksesta?

Uskon, että me lyödään paljon juoksuja. Meillä on kuitenkin niin hyvä perusulkopeli, että tuskin hirveästi saavat tilannetta ellei sitten hyvillä lyönneillä.

Vielä pelataan rajoitetuilla katsojamäärillä. Mitä joukkueessa mietitään tilanteesta?

Ei varmaan joukkueessa vaikuta, vaikka ehkä vähemmän yleisön kannustusta olisinkin. En usko, että vaikuttaa medän peliin, me pelataan oliko sitten yleisöä 500 vai 3000.

Kirittäret – Joensuun Maila
Pe 12.06.2020 klo 18.00 Hippoksen pesäpallostadion

Huomaa koronarajoitusten tuomat muutokset lippuihin, järjestelyihin ja esimerkiksi saapumiseen stadionille, lue tarkemmin sivulta https://www.kirittaret.fi/liput/ ja https://www.kirittaret.fi/?x328805=1014369

Suosittelemme nettilipun ostamista etukäteen täältä. Kausikorttilaisten pitää saapua 17.30 mennessä Uimahallin puoleiselta portilta, jotta voi varmistaa paikan katsomosta.

Otteluennakko videona https://twitter.com/Kirittaret/status/1271129997340622849

#yhdessähuipulla2020 #pesis #sarja-avaus #otteluennakko #Harvia

Viimeaikaisia uutisia