Otteluennakko Kirittäret – Lappeenranta 27.6.2019 klo 18

 – Superpesis

26.6.2019  Runkosarja on puolessa välissä ja takana viikon juhannustauko. Millainen on alkukauden arvosana? Mitä odotettavissa loppuksesällä ja mikä tavoitteena Lappeenrantaa vastaan? Pelillisesti nousujohteinen kausi. Kevätkierroksella Lapuaa vastaan huono peli ja muutama irtopiste menetetty matkalle, mutta arvosanaksi 8,5.Nalle Viljanen Runkosarjan toisellla puoliskolla tarkennetaan harjoituksissa sisä- ja ulkopeliä, harjoitusten pitäsi näkyä sitten pelissä valmiimpina suorituksina. PIenissä asioissa […]

26.6.2019 

Runkosarja on puolessa välissä ja takana viikon juhannustauko. Millainen on alkukauden arvosana? Mitä odotettavissa loppuksesällä ja mikä tavoitteena Lappeenrantaa vastaan?

Pelillisesti nousujohteinen kausi. Kevätkierroksella Lapuaa vastaan huono peli ja muutama irtopiste menetetty matkalle, mutta arvosanaksi 8,5.
Nalle Viljanen

Runkosarjan toisellla puoliskolla tarkennetaan harjoituksissa sisä- ja ulkopeliä, harjoitusten pitäsi näkyä sitten pelissä valmiimpina suorituksina. PIenissä asioissa vaaditaan huolellisuutta ja tarkkuutta, silloin ollaan hyvällä tiellä.

Omatoimisella harjoitusviikolla keskityttiin fysiikkaan ja lepoon. Lappeenrantaa vastaan motivaatiota ei tarvitse etsiä, kun 3 viikkoa sitten vieraspeli sujui nihkeästi ja ”liitolle” annettiin yksi piste 1-0 voitolla. Nyt tavoitteena on selkeät 3 pistettä.

Kirittäret – Lappeenranta to 27.6.2019 klo 18

Otteluisäntänä OP Keski-Suomi. OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaat saavat otteluun kaksi lippua yhden hinnalla.

Ottelun ennakko Kirittärien Youtube-kanavalla

Viimeaikaisia uutisia