Otteluennakko ke 22.5.2019 Kirittäret – Lapua

 – Superpesis

21.5.2019  Keskiviikkona pelataan pesäpalloilun klassikko Kirittäret – Lapua. Kausi on alkanut kolmella voitolla, millä mielin naispesäpalloilun klassikkoon? Toivottavasti tulee paljon yleisöä ja pystytään esittämään huippupesäpalloa. Kirittäret – Lapua on ollut klassikko vuosikymmeniä ja tunnetta on varmasti pelissä.Nalle Viljanen Joukkueella on luotto omaan sisäpeliinsä, erityisesti kaaripeli pitää olla kunnossa Kammi-Rahnastoa vastaan. Ulkopelissä pyritään pelaamaan Lapuan nopeat […]

21.5.2019 

Keskiviikkona pelataan pesäpalloilun klassikko Kirittäret – Lapua. Kausi on alkanut kolmella voitolla, millä mielin naispesäpalloilun klassikkoon?

Toivottavasti tulee paljon yleisöä ja pystytään esittämään huippupesäpalloa. Kirittäret – Lapua on ollut klassikko vuosikymmeniä ja tunnetta on varmasti pelissä.
Nalle Viljanen

Joukkueella on luotto omaan sisäpeliinsä, erityisesti kaaripeli pitää olla kunnossa Kammi-Rahnastoa vastaan. Ulkopelissä pyritään pelaamaan Lapuan nopeat kärkipelaajat pois, jotta jos Lepistö saa tilanteita, niin ihan nopeimpia etenijöitä ei olisi yrittämässä juoksuja.

Nalle uskoo, että joukkueen peli paranee – Raumalla ulkopeli oli hyvää ja muutaman huonon sisävuoron asiat saadaan tarkennettua. Joukkue pelasi Raumalla erittäin hyviäkin sisävuoroja.

Ke 22.5.2019 klo 18 Kirittäret – Lapua

Otteluisäntänä Harvia. Liput 12€/8€/5€, muista kausikorttitarjous opiskelijoille ja eläkeläisille!

Katso otteluennakko videona Kirittärien Youtube-kanavalta

Viimeaikaisia uutisia