Otteluennakko 3. puolivälierä Kirittäret – Hyvinkää la 17.8. klo 16

 – Superpesis

16.8.2019  Puolivälieräsarja on Kirittärille 2-0. Kirittäret lähtee katkaisemaan puolivälieräsarjaa lauantaina klo 16. Millä mietteillä Nalle Viljanen lähtee peliin? Ollaan samalla tavalla kuin keskiviikkona erittäin määrätietoisia, meillä oli hyvin ajatus seuraavassa asiassa ja oltiin sitä kautta hyvin pelin päällä. Silloin sarja ratkeaa lauantaina.Nalle Viljanen Ottelusarjassa joka pelistä löytyy aina pieniä tarkennuksia omaan peliin. Tahko sai 5 […]

16.8.2019 

Puolivälieräsarja on Kirittärille 2-0. Kirittäret lähtee katkaisemaan puolivälieräsarjaa lauantaina klo 16. Millä mietteillä Nalle Viljanen lähtee peliin?

Ollaan samalla tavalla kuin keskiviikkona erittäin määrätietoisia, meillä oli hyvin ajatus seuraavassa asiassa ja oltiin sitä kautta hyvin pelin päällä. Silloin sarja ratkeaa lauantaina.
Nalle Viljanen

Ottelusarjassa joka pelistä löytyy aina pieniä tarkennuksia omaan peliin. Tahko sai 5 kolmostilannetta, pieniä tarkennuksia ulkopeliin ja samoin omaan sisäpeliin.

Kotiuttajat ovat erinomaisessa iskussa, vapailla on saatu juoksuja erinomaisilla lyönneillä ympäri kenttää. Merkistä on tullut myös laatulyöntejä.

La 17.8. klo 16 Kirittäret – Hyvinkää 3. puolivälierä

Otteluennakko Kirittärien Youtube-kanavalla

Viimeaikaisia uutisia