Otteluennakko 2. finaali Kirittäret – Pori 07.09. klo 15

 – Superpesis

7.9.2019  Kirittäret ryösti kotiedun Porilta ensimmäisen finaalin voitolla ja johtaa ottelusarjaa voitoin 1-0. Mistä lähtökohdista toiseen finaaliotteluun? Poria vastaan sisäpelissä ensimmäinen jakso oli takkuista, joten vähän tarkennetaan lyöntiratkaisuja. Myös ulkopeliasioita tehdään hieman paremmin kuin keskiviikkona. Valmistautuminen on varmasti molemmpuolista videoiden katsomista ja kumpikin miettii mitä parannetaan. Välierässä Lapuaa vastaan oli hieno yli 1700 yleisö todella […]

7.9.2019 

Kirittäret ryösti kotiedun Porilta ensimmäisen finaalin voitolla ja johtaa ottelusarjaa voitoin 1-0. Mistä lähtökohdista toiseen finaaliotteluun?

Poria vastaan sisäpelissä ensimmäinen jakso oli takkuista, joten vähän tarkennetaan lyöntiratkaisuja. Myös ulkopeliasioita tehdään hieman paremmin kuin keskiviikkona.

Valmistautuminen on varmasti molemmpuolista videoiden katsomista ja kumpikin miettii mitä parannetaan.

Välierässä Lapuaa vastaan oli hieno yli 1700 yleisö todella hyvin mukana ja pelaajien mielestä oli todella hieno pelata kannustavassa tunnelmassa. Toivottavasti lauantaina tulee yli 2000 katsojaa ja kannustaa Kirittäriä voittoon vielä kovemmin mitä Lapuaa vastaan.

Otteluennakko videolla Kirittärien Youtube-kanavalla
Ottelun tilastoseuranta

Saavuthan otteluun ajoissa, koska porteilla tehdään turvatarkastuksia.

2. finaali Kirittäret – Pori
La 07.09. klo 15

Viimeaikaisia uutisia