Nieminen jatkaa Kirittärissä kaudella 2019

 – Superpesis

30.7.2018 Jyväskylän Kirittärien kapteeni ja vuoden naispesäpalloilijaksi 2016 valittu Emma Nieminen jatkaa Kirittärissä myös kaudella 2019. Tuore jatkosopimus on vuoden mittainen. Tuleva kausi on Niemiselle jo kuudes (6.) naisten superpesiksen kärkipaikalla nyt olevassa Kirittärien joukkueessa. – Päätös jäädä Kirittäriin oli helppo, koska joukkue ja seura ovat loistavia. Olen ollut Jyväskylässä jo pitkään ja ei käynyt […]

30.7.2018

Jyväskylän Kirittärien kapteeni ja vuoden naispesäpalloilijaksi 2016 valittu Emma Nieminen jatkaa Kirittärissä myös kaudella 2019. Tuore jatkosopimus on vuoden mittainen. Tuleva kausi on Niemiselle jo kuudes (6.) naisten superpesiksen kärkipaikalla nyt olevassa Kirittärien joukkueessa.

– Päätös jäädä Kirittäriin oli helppo, koska joukkue ja seura ovat loistavia. Olen ollut Jyväskylässä jo pitkään ja ei käynyt mielessäkään, että lähtisin vaihtamaan seuraa. Vietän ensi talven taas töiden perässä Kainuussa, mutta matkapelaajana oleminen ei tuottanut viime vuonna suuria ongelmia. Jyväskylässä on pesäpalloilijalla hyvä olla, Nieminen summaa.

Meneillään oleva kausi on Emma Niemiselle yksi uran parhaista. Nieminen johtaa ylivoimaisesti naisten superpesiksen kärkilyöntitilastoa, on lyöjätilaston kolmantena, etenijätilaston 15. ja tehotilastossakin toisena. Lisäksi Nieminen on kärkilyöntien onnistumisprosenteissa tällä hetkellä sarjan toiseksi paras pelaaja. 


– On totta kai huikea juttu, että maan paras naispesäpalloilija haluaa jatkaa edelleenkin Kirittärissä. Emman kaltaisia monipuolisia pesäpalloilijoita ei ole koskaan liikaa. Loistavien sisäpelitaitojen lisäksi hänen osaamisensa ulkopelissä on vakuuttavaa ja kapteenina hän johtaa esimerkillään upeasti joukkuettamme. On selvää, että tällä Emman kiinnityksellä on valtava merkitys joukkueemme iskukykyyn jatkossakin. Neuvottelut etenevät ensi kauden joukkueen osalta hyvässä aikataulussa, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko myhäilee tyytyväisenä.  

Emma Nieminen valittiin toukokuun pelaajaksi superpesiksessä ja hän pelasi kuukausi sitten kuudennen kerran naisten Itä-Länsi-ottelussa. Nieminen on voittanut urallaan kertaalleen naisten Suomen mestaruuden(Kirittäret 2016). Nalle Viljanenkin on ymmärrettävästi tyytyväinen Niemisen jatkosopimukseen.

– Mahtaavaa, että Emman kaltainen huippupelaaja haluaa jatkaa uraansa Kirittärissä. Tämä kertoo mielestäni loistavaa viestiä myös seuran suuntaan, että asioita osataan tehdä oikein, jos Suomen paras naispesäpalloilija haluaa tehdä jatkosopimuksen jo tässä vaiheessa kautta, Viljanen kommentoi.

Lisätietoja

Petri Kaijansinkko
pete.kaijansinkko@icloud.com 
0400540977

Viimeaikaisia uutisia