Mantsinen, Kirsilä ja Kantanen – kolme kovaa sopimusta

 – Superpesis

23.8.2018 Naisten Superpesiksen lauantaina alkaviin välieriin valmistautuva Jyväskylän Kirittäret on tehnyt jatkosopimukset kolmen pelaajansa kanssa kauden 2019 osalta. Lukkari Mari Mantsinen, etenijäjokeri Camilla Kirsilä ja Kirittärien oma kasvatti Silja Kantanen ovat tehneet kauden 2019 kattavat jatkosopimukset.Hyvän kauden lukkarina pelannut Mari Mantsinen on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Kirittäriin. Tuleva kausi on Mantsisen kolmas Jyväskylässä. Mantsinen on […]

23.8.2018

Naisten Superpesiksen lauantaina alkaviin välieriin valmistautuva Jyväskylän Kirittäret on tehnyt jatkosopimukset kolmen pelaajansa kanssa kauden 2019 osalta. Lukkari Mari Mantsinen, etenijäjokeri Camilla Kirsilä ja Kirittärien oma kasvatti Silja Kantanen ovat tehneet kauden 2019 kattavat jatkosopimukset.Hyvän kauden lukkarina pelannut Mari Mantsinen on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Kirittäriin. Tuleva kausi on Mantsisen kolmas Jyväskylässä. Mantsinen on saanut siviilielämänsä asettumaan loistavasti Jyväskylään ja hän on mukana joukkueen arjessa ympäri vuoden. – Kirittärissä pelaajan on hyvä olla. Asiat toimii hyvin seuran suunnalta ja saa vain keskittyä pelaamaan. Siviilielämäkin on tosiaan asettunut tänne hyvin, joten halusin ehdottomasti jatkaa yhteistyötä Nallen ja Kirittärien kanssa, Mantsinen toteaa tyytyväisenä.
Naisten superpesiksen runkosarjassa 27 juoksua 26 otteluun tuonut Camilla Kirsilä jatkaa myöskin Kirittärissä vuoden mittaisella sopimuksella. Myös Kirsilälle tuleva kausi kolmas oranssipaidoissa. Kirsilä sai opintonsa päätökseen kuluneella kaudella Jyväskylän ammattikorkeakoulussa, mutta työkuviot saivat hänet asettumaan Jyväskylään myös valmistumisen jälkeen. Näin ollen pesäpallon ja siviilielämän yhdistäminen onnistuu vaivattomasti Kirittärissä.

Kolmas jatkosopimuksen Kirittärien kanssa tehnyt pelaaja on seuran oma kasvatti Silja Kantanen. Kantanen on tällä kaudella nähty Kirittärien superin kokoonpanossa viidessä ottelussa ja lyötyjä kertyi näissä peleissä mukavat 6 juoksua. Tyttöjen superpesiksen ylemmässä jatkosarjassa hän löi peräti 34 juoksua 10 otteluun voittaen sarjan lyöjätilaston ylivoimaisesti. Myös Silja Kantasen ja Kirittärien välinen pelaajasopimus on vuoden mittainen. 

– Kaikkia nyt jatkosopimuksen tehneitä pelaajia yhdistää nousujohteisuus pelaajauralla. He ovat kehittyneet merkittävästi viimeisten kahden vuoden aikana ja uskomme pelinjohtaja Nalle Viljasen kanssa kehityksen jatkuvan myös tulevaisuudessa. Joukkueemme tulevalle kaudelle on hyvässä rakennusvaiheessa, kaksi kolmasosaa lopullisesta ryhmästä on jo sopimuksen tehneitä. Kirittäret on myös ensi kaudella hyvin kilpailukykyinen ja pelaa edelleen naisten superpesiksen huipulla, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko kertoo. Lisätietoja
Petri Kaijansinkko,pete.kaijansinkko@icloud.com
0400540977

Viimeaikaisia uutisia