Laura Toikkanen ja Eeva Mäki-Maukola jatkavat Kirittärissä

 – Superpesis

6.8.2019  Toista kauttaan naisten Superpesiksen hallitsevan Suomen mestarin Jyväskylän Kirittärien riveissä pelaavat Laura Toikkanen ja Eeva Mäki-Maukola jatkavat jyväskyläläisryhmässä myös kaudella 2020. Toikkasen jatkosopimus on yksivuotinen ja Mäki-Maukolan mallia 1+1. ”Laura ja Eeva ovat Kirittärien näköisiä urheilijoita. Erittäin määrätietoisia, motivoituneita ja pelaajia, jotka haluavat kehittyä ja voittaa. He ovat ulkopelissä omilla pelipaikoillaan aivan maan huippua […]

6.8.2019 

Toista kauttaan naisten Superpesiksen hallitsevan Suomen mestarin Jyväskylän Kirittärien riveissä pelaavat Laura Toikkanen ja Eeva Mäki-Maukola jatkavat jyväskyläläisryhmässä myös kaudella 2020. Toikkasen jatkosopimus on yksivuotinen ja Mäki-Maukolan mallia 1+1.

”Laura ja Eeva ovat Kirittärien näköisiä urheilijoita. Erittäin määrätietoisia, motivoituneita ja pelaajia, jotka haluavat kehittyä ja voittaa. He ovat ulkopelissä omilla pelipaikoillaan aivan maan huippua ja sisäpelissä monipuolisia osaamisessaan”, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko luonnehtii Toikkasta ja Mäki-Maukolaa.

Molemmat pelaajat opiskelevat tätä nykyä Jyväskylän Yliopistossa. Myös tämä puoli elämää on Kirittärien arvojen mukaista. ”Vuosien saatossa Kirittärissä on pelannut paljon pelaajia, jotka ovat tulleet opiskelemaan Jyväskylään ja kiintyneet vahvasti tänne. Seuran kannalta on luonnollisesti hieno asia, että urheilijamme saavat täällä mahdollisuuden yhdistää opiskelun ja halun pelata pesistä maan huipulla”, Kaijansinkko jatkaa.

Laura Toikkasen kummiyrityksenä jatkaa myös ensi kaudella vastikään Kirittärien kanssa jatkosopimuksen tehnyt K-Supermarket Länsiväylä.
Pari viikkoa sitten peräti kolmivuotisen jatkosopimuksen yhteistyöstä Kirittärien kanssa solminut Gofore on puolestaan yksi Eeva Mäki-Maukolan kummeista kaudella 2020.

Viimeaikaisia uutisia