LähiTapiola Keski-Suomi jatkaa yhteistyökumppanina

 – Superpesis, Yleinen

14.12.2017 LähiTapiola Keski-Suomi jatkaa Kirittärien yhteistyökumppanina. LähiTapiola jatkaa myös viime kauden tavoin lukkari Mari Mantsisen kummiyrityksenä. Kirittäret on solminut vuoden mittaisen yhteistylsopimuksen LähiTapiola Keski-Suomen kanssa. LähiTapiola Keski-Suomi on suhteellisen uusi nimi Kirittärien yhteistyökumppaniverkostossa. Yhteistyö alkoi viime kaudella ja onnistuneen yhteistyön vuoksi LähiTapiola Keski-Suomi oli kiinnostunut jatkamaan Kirittärien kanssa #yhdessähuipulle. LähiTapiola Keski-Suomi tuli viime kaudella parhaiten tutuksi […]

14.12.2017

LähiTapiola Keski-Suomi jatkaa Kirittärien yhteistyökumppanina. LähiTapiola jatkaa myös viime kauden tavoin lukkari Mari Mantsisen kummiyrityksenä.

Kirittäret on solminut vuoden mittaisen yhteistylsopimuksen LähiTapiola Keski-Suomen kanssa. LähiTapiola Keski-Suomi on suhteellisen uusi nimi Kirittärien yhteistyökumppaniverkostossa. Yhteistyö alkoi viime kaudella ja onnistuneen yhteistyön vuoksi LähiTapiola Keski-Suomi oli kiinnostunut jatkamaan Kirittärien kanssa #yhdessähuipulle. LähiTapiola Keski-Suomi tuli viime kaudella parhaiten tutuksi Mari Mantsisen kummiyrityksenä. Lukkari Mantsinen toimii LähiTapiola Keski-Suomen kummipelaajana myös kaudella 2018.

LähiTapiola Keski-Suomi koki viime kauden onnistuneen kumppanuuden päätteeksi hyvin luonnollisena jatkumona jatkaa Kirittärien matkassa myös kaudella 2018.

– Aloitimme yhteistyön Kirittärien kanssa päättyneellä kaudella ja oli hyvinkin luonnollista jatkaa sitä myös tulevalla kaudella, LähiTapiola Keski-Suomen markkinointijohtaja Kaisa Lukkarinen kertoo.

Yhteistyö on sujunut loistavasti myös Kirittärien näkökulmasta. Pete Kaijansinkko on tyytyväinen LähiTapiolassa nousseeseen innostukseen.

– LähiTapiola Keski-Suomi on vahvasti mukana maakuntamme arjessa ja tähän me haluamme pyrkiä myös Kirittärissä. On hienoa saada jatkaa yhteistyötä urheilussa merkittävästi mukana olevan toimijan kanssa. Jaamme LähiTapiola Keski-Suomen kanssa samanlaiset yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemistä korostavat arvot, Petri Kaijansinkko Kirittäristä toteaa.

Lisätietoa:
Petri Kaijansinkko
pete.kaijansinkko@icloud.com
0400540977

#elämänturva #lähitapiolakeskisuomi #yhdessähuipulle

Viimeaikaisia uutisia