Kopioteam jatkaa Kirittärien pääyhteistyökumppaniryhmässä

 – Superpesis

24.10.2019  Kirittärien ja Kopioteamin hyvin merkittävä, pääyhteistyökumppanitason, yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa. Torstaina solmittu jatkosopimus on kaksivuotinen. ”Kopioteam on ollut jo pitkään yksi Kirittärien pääyhteistyökumppaneista. Yhteistyö heidän kanssa on erittäin luontevaa ja myös innovatiivista. Kopioteamin kädenjälki ja luovuus on näkynyt enenevässä määrin esimerkiksi Hippoksen pesäpallostadionilla. Täysin oma lukunsa on se työ, minkä Jarno ja Jaakko Rusanen ovat […]

24.10.2019 

Kirittärien ja Kopioteamin hyvin merkittävä, pääyhteistyökumppanitason, yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa. Torstaina solmittu jatkosopimus on kaksivuotinen.

Kopioteam on ollut jo pitkään yksi Kirittärien pääyhteistyökumppaneista. Yhteistyö heidän kanssa on erittäin luontevaa ja myös innovatiivista. Kopioteamin kädenjälki ja luovuus on näkynyt enenevässä määrin esimerkiksi Hippoksen pesäpallostadionilla. Täysin oma lukunsa on se työ, minkä Jarno ja Jaakko Rusanen ovat tehneet ahkeran väkensä kanssa pukukoppimme ( Hilton) viihtyisyyden eteen. On upeaa jatkaa tätä monipuolista yhteistyötä nyt kaksi seuraavaakin vuotta. Erityisen kiitoksen haluamme luonnollisesti antaa Kopioteamille myös lukkarimme Mari Mantsisen työllistämisestä edelleenkin”, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko kiittelee.

Kuvassa: Jarno Rusanen, Mari Mantsinen, Jaakko Rusanen ja Petri Kaijansinkko.

Viimeaikaisia uutisia