Kolme tilastovoittoa Kirittäriin

 – Superpesis

8.8.2018 Kirittärien joukkueesta löytyy kaksi tilastovoittajaa runkosarjan osalta. Emma Nieminen voitti kärkilyöntitilaston kolmannen kerran peräkkäin ja Virpi Hukka etenijätilaston neljännen kerran viimeisen viiden vuoden sisällä. Emma Nieminen voitti tänäkin vuonna kärkilyöntitilaston huikealla 165 kärkilyönnillä. Tämä on jo kolmas kärkkäritilaston voitto Niemiselle putkeen. Niemisen kärkilyöntiprosentti oli myös sarjan paras (onnistumisprosentti oli jopa huikea 71,73 %). – […]

8.8.2018

Kuva Superpesis
Kuva Superpesis
Kuva Superpesis
Kuva Superpesis

Kirittärien joukkueesta löytyy kaksi tilastovoittajaa runkosarjan osalta. Emma Nieminen voitti kärkilyöntitilaston kolmannen kerran peräkkäin ja Virpi Hukka etenijätilaston neljännen kerran viimeisen viiden vuoden sisällä.

Emma Nieminen voitti tänäkin vuonna kärkilyöntitilaston huikealla 165 kärkilyönnillä. Tämä on jo kolmas kärkkäritilaston voitto Niemiselle putkeen. Niemisen kärkilyöntiprosentti oli myös sarjan paras (onnistumisprosentti oli jopa huikea 71,73 %).

– Ilman parhaita etenijöitä, ei olisi kärkkärivoittajia. Meidän joukkueen etenijät ovat maan parhaita ja heitä on aika helppo viedä pesältä toiselle, vaatimaton Nieminen kommentoi kärkilyöntitilaston voittoa

– Tänä kesänä on kyllä ollut lyönti hyvin kepissä ja olen saanut paljon vastuuta Nallelta. Yhteistyö pelinjohdon ja peräkkäistä numeroiden kanssa on saatu hiottua todella hyvään kuntoon heti runkosarjan alusta lähtien, toukokuun pelaajaksikin valittu Nieminen valottaa.

Virpi Hukka on dominoinut naisten etenijätilastoa jo viiden vuoden ajan. Hukan vyöltä löytyy neljä etenijäkuningataren titteliä ja kaudella 2017 voitto olisi ollut realistinen ilman harmittavaa loukkaantumista heinäkuussa. Tällä kaudella Hukalle kertyi yhteensä 54 tuotua. 

– Lupasin Nallelle syksyllä, että aion palata loukkaantumisen jälkeen kentille parempana kuin koskaan. Juoksu onkin kulkenut jo heti alkukaudesta yllättävän hyvin ja olen pystynyt palaamaan omalle tasolleni. Etenijätilastoa ei tietenkään voiteta ilman loistavia vaihtolyöjiä ja laadukkaita kotiutuksia, Hukka summaa.

Kirittäret menestyi myös muuten tilastoissa. Etenijätilaston toiseksi sijoittui kärki Ella Korpela (45 tuotua), joka oli myös kärkilyöntitilaston kolmas (140 kärkkäriä) Niemisen ja Hukan (141 kärkkäriä) jälkeen. Emma Nieminen oli lyöjätilaston kolmas 53 kotiutuksella ja viidenneksi itsensä löi Saana Sumén 51 kotiutuksella.

Lisätietoja

Petri Kaijansinkko
pete.kaijansinkko@icloud.com
 
0400540977

Viimeaikaisia uutisia