Kirittärille uusia yhteistyösopimuksia

 – Superpesis, Yleinen

19.1.2017 Kirittäret on solminut viime viikkoina useita tärkeitä yhteistyösopimuksia. Buildercom Oy, LähiTapiola Keski-Suomi ja Leader Foods Oy ovat tulevalla kaudella mukana Kirittärien toiminnassa. Kirittärien pääyhteistyökumppaniryhmässä jo usean vuoden ajan mukana ollut Buildercom Oy jatkaa myös kaksi seuraavaa vuotta Kirittärien pääyhteistyökumppaniryhmässä. Vuonna 2000 perustettu Buildercom on erikoistunut kiinteistöjen ylläpidon ja rakentamisen tiedonhallintajärjestelmiin. LähiTapiola Keski-Suomi ja Kirittäret […]

19.1.2017

Kirittäret on solminut viime viikkoina useita tärkeitä yhteistyösopimuksia. Buildercom Oy, LähiTapiola Keski-Suomi ja Leader Foods Oy ovat tulevalla kaudella mukana Kirittärien toiminnassa.

Kirittärien pääyhteistyökumppaniryhmässä jo usean vuoden ajan mukana ollut Buildercom Oy jatkaa myös kaksi seuraavaa vuotta Kirittärien pääyhteistyökumppaniryhmässä. Vuonna 2000 perustettu Buildercom on erikoistunut kiinteistöjen ylläpidon ja rakentamisen tiedonhallintajärjestelmiin.

LähiTapiola Keski-Suomi ja Kirittäret ovat solmineet yhteistyösopimuksen tulevalle kaudelle. LähiTapiola tulee näkymään ja olemaan mukana Kirittärien arjessa monellakin tapaa, niin superpesisjoukkueen kuin myös junioreiden sekä katsojien osalta. Kirittärien lukkari Mari Mantsinen on LähiTapiola Keski-Suomen kummipelaaja.

Uutena yhteistyökumppanina Kirittärien matkaan liittyy myös Leader Foods Oy. Leader Foods valmistaa ja markkinoi laadukkaita, proteenipitoisia elintarvikkeita, terveystuotteita, vitamiineja ja urheiluravinteita sekä superfoodeja. Kirittärien superpesisjoukkue käyttää tällä kaudella Leaderin korkealaatuisia tuotteita.

Viimeaikaisia uutisia