Kirittärien valmennus ja johtoryhmä valmis

 – Superpesis, Yleinen

17.10.2016 Camilla Kirsilä Mansesta Kirittäriin Kirittärien superpesisjoukkueen uudistunut valmennustiimi ja johtoryhmä kaudelle 2017 on valmis. Hallitsevan Suomen mestarin uutena pelinjohtajana tehtävät pari viikkoa sitten vastaanottanut Jukka-Pekka Karttunen saa rinnalleen sekä uutta että vanhaa osaamista suhteessa päättyneeseen kauteen. Kakkospelinjohtajana ja toisena lajivalmentajana Kirittärissä aloittaa Antti-Jussi Hirvonen. Hän on kokenut pesäpallomies, jolla on kokemusta vastaavista tehtävistä viimeisen […]

17.10.2016

Camilla Kirsilä Mansesta Kirittäriin

Kirittärien superpesisjoukkueen uudistunut valmennustiimi ja johtoryhmä kaudelle 2017 on valmis. Hallitsevan Suomen mestarin uutena pelinjohtajana tehtävät pari viikkoa sitten vastaanottanut Jukka-Pekka Karttunen saa rinnalleen sekä uutta että vanhaa osaamista suhteessa päättyneeseen kauteen.

Kakkospelinjohtajana ja toisena lajivalmentajana Kirittärissä aloittaa Antti-Jussi Hirvonen. Hän on kokenut pesäpallomies, jolla on kokemusta vastaavista tehtävistä viimeisen vuosikymmenen ajalta. Hirvonen toimi päättyneellä kaudella ykköspesikseen nousun tehneen Jyväskylän Lohen valmentajana ja toisena pelinjohtajana. Hänen edeltäjänsä Teemu Körkkö siirtyi Kirittäristä Sotkamon Jymyn ja Vuokatti-Ruka urheiluakatemian palvelukseen.

Uutena fysiikkavalmentajana Kirittärissä aloittaa ex-huippupelaaja, kilpa-ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksessa (Kihu) työskentelevä Niina Rinkinen. Hän valmensi kaksi edellistä vuotta Jyväskylän Kirin miesten superpesisjoukkuetta, Niina on toiminut Kirittärissä fysiikkavalmentajana vuodet 2009-2014.

Kirittärien juoksuvalmentajana jatkaa Reijo Vauhkonen ja mentaalivalmentajana Eeva Kettunen. Niinikään tehtävissään jatkavat huoltaja Marko Liimatainen, lääkäri Arja Patala ja joukkueenjohtaja Risto Pitkänen. Kirittärien fysioterapeuttina tulee toimimaan Markus Linna.
”Kirittärien valmennus- ja pelinjohto sekä taustaryhmä omissa tärkeissä rooleissaan on ollut aina erittäin osaavaa. Toimintamme päivittäinen arki, sen laatu ja monipuolisuus sekä vaatimustaso kestää vertailun tulevallakin kaudella”, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko toteaa Karttusen valmennustiimin kokoonpanosta.

Uutena pelaajana Kirittärien ryhmään liittyy Camilla Kirsilä Manse PP:n riveistä. Kirsilä, 25, ja Kirittäret solmivat ”try outin” sisältävän yksivuotisen sopimuksen. Camilla Kirsilä on pelannut superpesistä neljä kautta. Nopeana pelaajana Kirsilä on pelannut aiemmin Superpesiksessä etenijäjokerin roolissa ja ulkopelissä kopparina. Hän asuu Jyväskylässä ja opiskelee Jyväskylän Ammattikorkeakoulussa kuntoutuksen ohjausta ja suunnittelua.  ”Olen innoissani tästä mahdollisuudesta päästä kehittymään ja harjoittelemaan asuinpaikkakunnallani, eikä tarvitse enää reissata. Tavoitteena on saada itsestäni kaikki potentiaali irti Kirittärien laadukkaassa valmennuksessa”, Camilla kertoo. 

Lisätietoja:
Petri Kaijansinkko , seurajohtaja
pete.kaijansinkko@icloud.com ,
gsm 0400540977, WhatsApp 0440540977
Jukka-Pekka Karttunen, pelinjohtaja / päävalmentaja
gsm 0409695480

Viimeaikaisia uutisia