Kirittärien Superpesisjoukkueen 3. leiriviikonloppu

 – Superpesis, Yleinen

19.12.2016 Kirittäret viettivät vuoden viimeistä ja samalla joukkueen 3. leiriviikonloppua 16.-17.12.2016. Tällä kertaa leiriraportissa ääneen pääsee viime viikon pelaaja Iina Valkeejärvi. Seuraavan kerran joukkue kokoontuu leireilemään vuonna 2017! Heippa!  Kolmas yhteinen harjoitusviikonloppu takana ja joulu pian ovella.  Mennyt viikko oli siinä mielessä erikoinen, sillä jo keskiviikkona 14.12. kävimme Marjukan, Emma Sallisen ja Siljan kanssa yhteistyökomppanimme Landis […]

19.12.2016

Kirittäret viettivät vuoden viimeistä ja samalla joukkueen 3. leiriviikonloppua 16.-17.12.2016. Tällä kertaa leiriraportissa ääneen pääsee viime viikon pelaaja Iina Valkeejärvi. Seuraavan kerran joukkue kokoontuu leireilemään vuonna 2017!

Heippa! 

Kolmas yhteinen harjoitusviikonloppu takana ja joulu pian ovella. 

Mennyt viikko oli siinä mielessä erikoinen, sillä jo keskiviikkona 14.12. kävimme Marjukan, Emma Sallisen ja Siljan kanssa yhteistyökomppanimme Landis Gyrin pikkujouluillassa edustustehtävissä. Illan tehtävä oli toimia Landis Gyrin työntekijöiden lasten ohjaajana askartelupisteellä. Ilta oli oikein mukava ja pääsimme touhuamaan ja nostattamaan joulumieltä mukavassa seurassa. 

Varsinainen leiri alkoi kuitenkin perjantaina illalla palaverilla ja sen jatkui Kuokkalan graniitissa lajiharjoituksella. Meidät oli jaettu pikkujouluryhmiin, joissa oli tarkoituksena kilpailla pitkin viikonloppua. Harjoitus keskittyi paljolti sisäpeliin. Saimme lyödä monipuolisesti eri puolille kenttää ja loppuun oli näpinlyöntikisa, jonka voitimme joukkueemme kanssa (Iina, Mari, Jessi, Vipa). Harjoituksen jälkeen jokainen lähti lataamaan akkujaan ja valmistautumaan lauantain leiripäivään.

Lauantaina kokoonnuimme 9:30 jälleen Kuokkalan graniittiin, jossa pidimme palaveria yleisistä, sekä pelillisistä asioista. Palaverin jälkeen oli vuorossa lajiosuus, jossa oli tarkoitus taas hieman kisailla. Pikkujoulukilpailussa piti saada ohittava näppi lyötyä maaliin, jota vastustaja puolusti. Siinä me, eli elisen kilpailun voittajat emme pärjänneet ihan yhtä hyvin, joten pisteet jaettiin muiden joukkueiden kesken. Kuitenkin ylpeänä kannamme tuota perjantaipäivän voittajan -titteliä. 

Samalla salin toisella puoliskolla oli sisäpelireeni, jossa lyötiin pussareita omien päätilanteiden mukaan. Loppuun n. 45min oli ulkopeliä, jossa oli 5 eri pistettä, ja niitä kiersimme ajan kanssa: yksi teki, muut jakoivat palloja tai huilasivat ja työaika oli 45s. Kyllä hapotti! Mutta tämän kaiken jokainen tyttö jaksoi painaa hienosti, koska illalla oli tiedossa pikkujoulut. 

Pikkujoulumme lähtivät käyntiin yhteistyökumppanimme Hotelli Alban ravintolassa. Albassa saimme syödä mahtavan jouluillallisen ja tämän jälkeen ilta jatkui Stefan’s Steak Housen alakerran saunatiloissa, jonne saimme mieluisen vieraan, kun joulupukki tuli yllätysvierailulle jakamaan meille jokaiselle joululahjan!

Meillä oli todella mukava ja työntäyteinen viikonloppu! 

Haluamme joukkueena yhdessä toivottaa kaikille faneille oikein hyvää joulua. 

-Iina Valkeejärvi

Viimeaikaisia uutisia