Kirittärien oma kasvatti Elsa Nyman kahden vuoden jatkosopimukseen

 – Superpesis

20.5.2020  Viime kaudella superpesiksessä debyyttinsä tehnyt ja Suomen mestaruuden voittanut Elsa Nyman,16, on solminut kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen kasvattajaseuransa Jyväskylän Kirittärien kanssa. Tulevaisuuden huippupelaajan ja Kirittärien välinen pelaajasopimus on voimassa kauden 2022 loppuun saakka. ”Viime kaudella oli unelmana päästä pelaamaan Superpesistä, tällä kaudella tavoitteena on vakiinnuttaa paikka joukkueessa ja tulevaisuudessa pelata Kirittärien yhdeksikössä. On hienoa […]

20.5.2020 

Viime kaudella superpesiksessä debyyttinsä tehnyt ja Suomen mestaruuden voittanut Elsa Nyman,16, on solminut kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen kasvattajaseuransa Jyväskylän Kirittärien kanssa. Tulevaisuuden huippupelaajan ja Kirittärien välinen pelaajasopimus on voimassa kauden 2022 loppuun saakka.

”Viime kaudella oli unelmana päästä pelaamaan Superpesistä, tällä kaudella tavoitteena on vakiinnuttaa paikka joukkueessa ja tulevaisuudessa pelata Kirittärien yhdeksikössä. On hienoa päästä kehittymään sellaisten tähtipelaajien kuten vaikkapa Eeva Mäki-Maukola ja Emma Körkkö rinnalla”, Elsa Nyman kertoo tyytyväisenä.

Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen pitää Elsa Nymania erittäin potentiaalisena huippupelaajana. ”Hän on kehittynyt valtavasti urheilijana, lajitaidot ja fysiikka ovat menneet eteenpäin isoin harppauksin. Pelaajana Elsa tulee paremmaksi päivä päivältä ja kokemuksen myötä uskallus tehdä ratkaisuja kasvaa”, Nalle toteaa.

Kirittäret rakentaa tulevien vuosien superpesisjoukkueitaan määrätietoisesti ja Elsa Nymanin kaksivuotinen jatkosopimus on tärkeä osa palapelin rakentamisessa. ”Pyrimme tekemään pitkäaikaisia pelaajasopimuksia, joilla varmistetaan jatkossakin meillä olevan kilpailukykyisen joukkueen naisten Superpesiksen huipulla. Myös yhteistyökumppanisopimusten osalta olemme pyrkineet ja päässeetkin pitkiin sopimuksiin melko mukavasti viime aikoina”, seurajohtaja Petri Kaijansinkko taustoittaa tyytyväisenä.

Lisätiedot
Pete Kaijansinkko 0400540977

Viimeaikaisia uutisia