Kirittärien ja Landis+Gyrin yhteistyö jatkuu

 – Superpesis, Yleinen

22.1.2019 Kirittärien pitkäaikainen ja merkittävä yhteistyökumppani Landis+Gyr Oy jatkaa Kirittärien matkassa myös kaudella 2019.Landis+Gyr on energianhallintaratkaisujen markkinajohtaja ja sen etäluentaratkaisut auttavat verkkoyhtiöitä ympäri maailmaa kehittämään toimintaansa, hallitsemaan verkko-omaisuuttaan, pienentämään kustannuksia ja tarjoamaan parempaa asiakaspalvelua. Landis+Gyr toimii maailmanlaajuisesti yli 30 maassa. Suomen toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä ja Vantaalla. ”Landis+Gyr on yksi suurimpia ja ennenkaikkea myös pitkäaikaisempia Kirittärien yhteistyökumppaneita. […]

22.1.2019

Kirittärien pitkäaikainen ja merkittävä yhteistyökumppani Landis+Gyr Oy jatkaa Kirittärien matkassa myös kaudella 2019.Landis+Gyr on energianhallintaratkaisujen markkinajohtaja ja sen etäluentaratkaisut auttavat verkkoyhtiöitä ympäri maailmaa kehittämään toimintaansa, hallitsemaan verkko-omaisuuttaan, pienentämään kustannuksia ja tarjoamaan parempaa asiakaspalvelua. Landis+Gyr toimii maailmanlaajuisesti yli 30 maassa. Suomen toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä ja Vantaalla. 
”Landis+Gyr on yksi suurimpia ja ennenkaikkea myös pitkäaikaisempia Kirittärien yhteistyökumppaneita. Tuleva kausi on yhteistyössä jo kymmenes (10.) peräkkäinen ja sen myötä on hienoa lähteä tavoittelemaan yhdessä merkittävän yhteistyökumppanin kanssa seuran kymmenettä Suomen mestaruutta”, Petri Kaijansinkko Kirittäristä toteaa tyytyväisenä. 

Viimeaikaisia uutisia