Kirittärien ja Jypin yhteistyö jatkuu

 – Superpesis

11.2.2020  Kirittäret ja JYP tekevät jatkossakin tiivistä yhteistyötä. Kahden edellisen vuoden kaltainen kaksisuuntainen yhteistyö pitää sisällään yhteisiä tapahtumia, markkinointia ja yhteiskuntavastuullista toimintaa. ”Sekä JYP että Kirittäret tunnetaan vahvoina osaajina niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Hienoa, että pääsemme jatkamaan ja kehittämään yhteistyötämme edelleen. Tulemme näkymään toinen toisemme tapahtumissa, kehitämme erilaisia toimenpiteitä myynnissä ja markkinoinnissa. Kaiken kaikkiaan on […]

11.2.2020 

Kirittäret ja JYP tekevät jatkossakin tiivistä yhteistyötä. Kahden edellisen vuoden kaltainen kaksisuuntainen yhteistyö pitää sisällään yhteisiä tapahtumia, markkinointia ja yhteiskuntavastuullista toimintaa.

”Sekä JYP että Kirittäret tunnetaan vahvoina osaajina niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Hienoa, että pääsemme jatkamaan ja kehittämään yhteistyötämme edelleen. Tulemme näkymään toinen toisemme tapahtumissa, kehitämme erilaisia toimenpiteitä myynnissä ja markkinoinnissa. Kaiken kaikkiaan on mielestämme tärkeää että henkisen yhteyden lisäksi teemme oikeasti myös konkreettisesti yhdessä asioita”, JYPin toimitusjohtaja Risto Korpela ja Kirittärien seurajohtaja Pete Kaijansinkko toteavat.

Osana yhteistyötä JYP mahdollistaa sen, että Kirittäret vie Jyväskylän vanhuspalvelujen Huhtasuon päiväkeskuksen asiakkaita keskiviikkona pelattavaan JYPin ja Jukureiden väliseen liigaotteluun.
Vastaavasti tulevana kesänä JYPin pelaajat tuovat vanhuksia Kirittärien kotiotteluun.

Lisätietoja:
Kirittäret , Petri Kaijansinkko ja JYP Jyväskylä Oy Risto Korpela.

Viimeaikaisia uutisia