Kirittärien ja Goforen yhteistyölle kolmivuotinen jatkosopimus

 – Superpesis

28.7.2019  Ensimmäistä kautta Kirittärien kanssa yhteistyötä tekevä Gofore on päättänyt jatkaa kumppanuutta Kirittärien kanssa myös kausien 2020,2021 ja 2022 ajan. Gofore kuuluu tulevien kausienkin aikana Kirittärien pääyhteistyökumppaniryhmään. ”Gofore on meille hyvin merkittävä yhteistyökumppani. On ollut upeaa huomata tämän ensimmäisen yhteistyökumppanuuskauden aikana heidän innostuksensa ja halunsa kehittää kumppanuutta meidän kanssa. Olen todella iloinen myös siitä, että yhteistyösopimuksemme […]

28.7.2019 

Ensimmäistä kautta Kirittärien kanssa yhteistyötä tekevä Gofore on päättänyt jatkaa kumppanuutta Kirittärien kanssa myös kausien 2020,2021 ja 2022 ajan. Gofore kuuluu tulevien kausienkin aikana Kirittärien pääyhteistyökumppaniryhmään.

Gofore on meille hyvin merkittävä yhteistyökumppani. On ollut upeaa huomata tämän ensimmäisen yhteistyökumppanuuskauden aikana heidän innostuksensa ja halunsa kehittää kumppanuutta meidän kanssa. Olen todella iloinen myös siitä, että yhteistyösopimuksemme on peräti kolmivuotinen. Gofore jatkaa viime aikoina kumppaneilta saamaamme luottamusten osoittamista, hienoa että yhteistyökumppanit haluavat tehdä Kirittärien kanssa pitkäaikaisia sopimuksia”, seurajohtaja Petri Kaijansinkko toteaa tyytyväisenä. 

”Olemme Goforella erittäin vaikuttuneita yhteistyöstämme Kirittärien kanssa ja kuluneen vuoden pohjalta haluamme jatkaa yhteistyötämme usean vuoden mittaisella jatkolla. Erityisesti seuran positiivinen ilmapiiri on tehnyt vaikutuksen ja se, miten joukkueen sisällä tuetaan toisiaan – organisaatio kehittää pelaajia ja taasen pelaajat kehittävät organisaatiota. Näen tässä paljon samaa kuin meillä Goforella. Kun mietimme sponsorointimahdollisuuksia, meitä innostaa Kirittärien huikea tekemisen meininki ja voittamisen nälkä. Kirittäret ovat Suomen paras omassa lajissaan niin kuin mekin. Kumppaneina haluamme viedä Jyväskylän aluetta eteenpäin ja varmistaa, että alueen vapaa-ajan aktiviteetit kehittyvät urheilukaupungin arvoisella tahdilla. Goforen puolesta on mahtavaa jatkaa tätä yhteistyötä kohti huippua!”
Goforen Liiketoimintajohtaja Arto Puikkonen


Lyhyesti Goforesta:

Gofore on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntijayritys. Gofore auttaa asiakkaitaan heidän haasteidensa ratkaisemisessa, jotta he pystyvät menestymään paremmin. Kasvavan Jyväskylän toimipisteen lisäksi Gofore toimii Tampereella, Helsingissä ja Turussa. Suomen ulkopuolella Gofore toimii Saksassa, Isossa-Britanniassa, Espanjassa ja Virossa. Gofore elää ja hengittää jo yli 550 alan johtavan asiantuntijan voimin. Kaikella Goforen tekemällä on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Goforella tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen.
https://gofore.com/yritys/

Viimeaikaisia uutisia