Kirittäret -Lukko ennakkoa

 – Superpesis, Yleinen

21.7.2015 Tiistaina Jyväskylän Hippoksella pelataan naisten superpesiksen huippuottelu ja kärkikamppailu,kun Kirittäret saa vieraakseen Rauman Lukon.Kirittäret johtaa sarjaa ja on viime aikoina ollut erittäin vakuuttava otteissaan. Se on voittanut viisi ottelua peräkkäin ja vahvan ulkopelin ovat joutuneet kokemaan mm.Lapua ja Pori. Myös sisäpelissään jyväskyläläiset ovat saaneet kotiutuksiinsa lisää tehoa Tiina Tolosen ympärille esimerkiksi Aino-Kaisa Mantereen hyvän lyöntivireen […]

21.7.2015

Tiistaina Jyväskylän Hippoksella pelataan naisten superpesiksen huippuottelu ja kärkikamppailu,kun Kirittäret saa vieraakseen Rauman Lukon.Kirittäret johtaa sarjaa ja on viime aikoina ollut erittäin vakuuttava otteissaan. Se on voittanut viisi ottelua peräkkäin ja vahvan ulkopelin ovat joutuneet kokemaan mm.Lapua ja Pori. Myös sisäpelissään jyväskyläläiset ovat saaneet kotiutuksiinsa lisää tehoa Tiina Tolosen ympärille esimerkiksi Aino-Kaisa Mantereen hyvän lyöntivireen ansiosta.Vierasjoukkue Rauman Lukko sen sijaan kärsi jonkin aikaa sisäpeliongelmista, kunnes sunnuntaisessa Manse-voitossa kotiuttaminen parani. Tilanteiden teko ja myös juoksujen teko oli ennen sunnuntaita nihkeää ja niinpä ennen pelattua Manse-ottelua joukkueella oli alla kaksi peräkkäistä tappiota. Miia Karppasen poissaolo loukkaantumisen vuoksi on näkynyt raumalaisten etenemisvoimassa. Kaiken kaikkiaan Lukko on kuitenkin pelannut erinomaisen kauden, joidenkin mielestä yllättävän hyvänkin. Pitää kuitenkin muistaa, että Lukko vahvisti joukkuettaan merkittävästi kovilla hankinnoilla viime syksynä. Eivätkä Enni Kylä-Kause, Jenna Kammi-Rahnasto ja Kaisa Rosvall ole pettäneet odotuksissa heitä kohtaan.
 Kauden ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa Kirittäret oli Raumalla parempi jaksoin 2-0. Kesäkuun alussa pelatussa tasaisessa pelissä Kirittärien kotiutukset olivat Lukkoa laadukkaampia ja joukkueen ulkopeli askeleen vastustajia edellä.
 Tiistain kamppailussa pelataan jopa runkosarjan voitosta. Odotettavissa on lukkareiden kaksintaistelu, Noora Patrikainen vs Jenna Kammi-Rahnasto. Lisäksi ykköskärkien päävaihtajien rooli on merkittävä. Kajaanin Pallokerhon kasvatit Marjukka Urpelainen ja Hanna Väisänen ovat joukkueilleen tärkeitä vaihtajia, kumpi vie voiton tilanteen rakentelussa.
 ”Odotettavissa on kova ottelu. Vastustaja on hyvä ja meillä tulee olla positiivinen vire päällä ja nälkä voittaa peli. Terveystilanteemme on erinomainen, joten kaiken pitäisi olla kunnossa hienoon kärkikamppailuun” , Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen tuumailee.

Viimeaikaisia uutisia