Kirittäret – Lapua otteluennakko

 – Superpesis, Yleinen

16.5.2017 Kirittärien superpesisjoukkue pääsee vihdoin avaamaaan sarjakautensa keskiviikkona 17.5., kun vastaan asettuu viime syksyn finaalipari Lapuan Virkiä. Kirittärien superpesisjoukkue on joutunut odottamaan reilun viikon sarja-avaustaan, kun ottelu Oulun Lipottaria vastaan jouduttiin siirtämään arktisten olosuhteiden takia. Joukkue on käyttänyt ylimääräisen harjoitusviikon hyvin, ja sarja-avauksen aattona pelinjohtaja Jukka-Pekka Karttunen on lähdössä kauteen 2017 luottavaisin mielin. – Melko […]

16.5.2017

Kirittärien superpesisjoukkue pääsee vihdoin avaamaaan sarjakautensa keskiviikkona 17.5., kun vastaan asettuu viime syksyn finaalipari Lapuan Virkiä.

Kirittärien superpesisjoukkue on joutunut odottamaan reilun viikon sarja-avaustaan, kun ottelu Oulun Lipottaria vastaan jouduttiin siirtämään arktisten olosuhteiden takia. Joukkue on käyttänyt ylimääräisen harjoitusviikon hyvin, ja sarja-avauksen aattona pelinjohtaja Jukka-Pekka Karttunen on lähdössä kauteen 2017 luottavaisin mielin.

– Melko pitkään on jouduttu odottamaan, että päästään pelaamaan pisteistä. Kelikin näyttää nyt siltä, että päästään avaamaan kausi ihan hyvissä olosuhteissa, Kirittärien pelinjohtaja Jukka-Pekka Karttunen toteaa sarja-abauksen aattona.

Kirittäret saa ensimmäisessä ottelussaan vastaan viime kesän finaalivastuksen Lapuan Virkiän. Joukkue saakiin hyvän mittarin heti kauden alkuun, missä mennään sarjan kärkijoukkueeksi listattuun Virkiään nähden.

– Virkässäkin on tapahtunut muutoksia tälle kaudelle. Ison profiilin pelaaja on lopettanut uransa ja Neea Mikkola on saapunut täydentämään joukkuetta Kempeleestä. Meillä molemmilla hallikausi meni hieman alakanttiin ja kauden avausottelut jouduttiin perumaan huonon sään vuoksi. Virkiä on loistava mittari meille näin heti sarjan alkuun, Karttunen analysoi keskiviikon vastusta Lapuan Virkiää.

Kirittärissä vallitsee tällä hetkellä hyvä pöhinä ja jopa hieman malttamaton ilmapiiri. Moni joukkue on jo päässyt pelaamaan useamman sarjapelin ja halu kentille pelaamaan pisteistä on kova.

– Joukkueessa on tällä hetkellä hyvä fiilis. Vatsan pohjissa on havaittavissa sopivaa kutinaa. Aika moni pelaaja on tällä hetkellä pitänyt lähes kahlita kiinni, että maltetaan odottaa keskiviikkoon asti.

 – Avausottelu näyttää suuntaa tulevalle kaudelle, mutta runkosarjassa pelataan myös 19 muuta ottelua ja jatkosarjat päälle, joten liikaa painoarvoa sarja-avaukselle ei tietenkään tule antaa. Peliä lähdetään kehittämään kauden aikana. Onneksi kuitenkin nyt päästetään meidätkin irti, Karttunen toteaa lopuksi.

Katso koko haastattelu Kirittärien Facebook-sivuilta TÄSTÄ.

Viimeaikaisia uutisia