Kirittäret korkein tavoittein kauteen 2016

 – Superpesis, Yleinen

10.11.2015 klo 07:40 Kirittärien joukkue on valmis lähtemään kauteen 2016 tavoitteenaan Suomen mestaruus. Nalle Viljanen jatkaa pelinjohtajana. Kirittärien joukkue on valmis lähtemään kauteen 2016 tavoitteenaan Suomen mestaruus. Muutokset joukkueessa ovat pienet. Viime kauden joukkueesta on poissa vain Tiina Tolonen. Sopimusta ei myöskään vielä ole Laura Pohjolan kanssa. Tulopuolella on itä-länsi tason pelaaja Riikka Karppinen Viinijärveltä, […]

10.11.2015 klo 07:40

Kirittärien joukkue on valmis lähtemään kauteen 2016 tavoitteenaan Suomen mestaruus. Nalle Viljanen jatkaa pelinjohtajana.

Kirittärien joukkue on valmis lähtemään kauteen 2016 tavoitteenaan Suomen mestaruus.

Muutokset joukkueessa ovat pienet. Viime kauden joukkueesta on poissa vain Tiina Tolonen. Sopimusta ei myöskään vielä ole Laura Pohjolan kanssa.

Tulopuolella on itä-länsi tason pelaaja Riikka Karppinen Viinijärveltä, Anni Laakso Seinäjoelta ja Marianne Penttinen Roihusta. Tällä hetkellä Kirittärillä on kasassa 18 pelaajasopimusta. Kirittäret valmistautumisen kauteen 2016 alkaa tulevana viikonloppuna ensimmäisellä yhteisleirityksellä.

Kirittärien joukkue on nuoruuden intoa puhkuva joukkue – ikärakenne on 18 – 26 vuotta. Tästä ryhmästä on hyvä rakentaa joukkue.

Joukkueessa on nopeutta ja kotiutusvoimaa. Nuoret Iina Valkeejärvi, Aino-Kaisa Mantere, Vera Vikström, Jutta Myllyniemi, Annika Jokinen ja Noora Patrikainen ovat vuoden vanhempia ja kokeneempia. Toivottavasti myös Oona Huhtamäen selkävaivat on selätetty ja hän pääsee harjoittelemaan ryhmän mukana täysillä.

Anni Laakso ja Marianne Penttinen tuovat varmasti uuden lisämausteen joukkueeseen.

Kirittäret 2016

Viimeaikaisia uutisia