Kirittäret kiinnostaa yhteistyökumppaneita, Jyväskylän kaupungin ja Kirittärien yhteistyö jatkuu

 – Superpesis, Yleinen

6.4.2018 Kirittäret kiinnostaa yhteistyökumppaneita, ja kaupungin halu olla mukana yhden Suomen menestyneimmän joukkueen mukana perustuu strategiaan olla Suomen liikuntapääkaupunki. Suhtautuminen Kirittäriä kohtaan yhteistyökumppanirintamalla on ollut positiivista kuluneella kaudella. Seura on hyvässä vauhdissa tulevan kesän myyntitavoitteiden suhteen. – Olemme tällä hetkellä jo hieman edellä viime kautta kumppanuussopimuksissa ja tavoitteestammekaan emme ole kovinkaan kaukana. Toki töitä riittää edelleen […]

6.4.2018

Kirittäret kiinnostaa yhteistyökumppaneita, ja kaupungin halu olla mukana yhden Suomen menestyneimmän joukkueen mukana perustuu strategiaan olla Suomen liikuntapääkaupunki.

Suhtautuminen Kirittäriä kohtaan yhteistyökumppanirintamalla on ollut positiivista kuluneella kaudella. Seura on hyvässä vauhdissa tulevan kesän myyntitavoitteiden suhteen.

– Olemme tällä hetkellä jo hieman edellä viime kautta kumppanuussopimuksissa ja tavoitteestammekaan emme ole kovinkaan kaukana. Toki töitä riittää edelleen ja myös myytävää on peliasussa ja stadionillamme, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko toteaa. 

Superpesiskauden alkuun on aikaa enää reilu kuukausi. Kirittärien harjoituskausi on sujunut erinomaisesti. Ja joukkue on harjoitellut pelinjohtaja Nalle Viljasen johdolla paljon, mutta kuitenkin laadukkaasti.

Kirittäret solmi hiljattain merkittävän yhteistyösopimuksen Jyväskylän kaupungin kanssa. Kaupunki haluaa olla tiiviisti mahdollistamassa Jyväskyläläisten seurojen menestystä.

– Kirittäret on yksi kaupunkimme näkyvimpiä brändejä urheilussa. Vuodesta toiseen joukkue pelaa naisten superpesiksen huipulla ja tuo positiivista julkisuutta Jyväskylälle valtakunnallisesti. Seurassa tuntuu olevan tällä hetkellä vahva uudistumisen henki päällä ja on hienoa jatkaa yhteistyötä Kirittärien kanssa, Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto kommentoi.

Yhteistyö kaupungin kanssa luo Kirittärille rauhalliset lähtökohdat lähteä valmistautumaan tulevaan kauteen. Kesä lähestyy kovaa vauhtia ja seurajohtaja Petri Kaijansinkko on tyytyväinen seuran tilanteeseen.

– Jyväskylän kaupunki on meille luonnollisesti hyvin läheinen ja tärkeä yhteistyökumppani. Meille on suuri kunnia tuoda esiin Jyväskylän positiivista imagoa sekä kaupunkimme liikuntapääkaupunki teemaa ja strategiaa. Jyväskyläläinen positiivisuus tulee leviämään mukanamme ympäri Suomen, sillä naisten Superpesis näkyy vahvasti tulevana kesänä monella eri paikkakunnalla, sosiaalisessa mediassa ja myös televisiossa, Kaijansinkko jatkaa.

Lisätietoja

Petri Kaijansinkko
pete.kaijansinkko@kirittaret.fi
0400540977

Viimeaikaisia uutisia