Kirittäret hallimestari 2015

 – Superpesis, Yleinen

10.3.2015 Kirittäret saavutti seitsemännen ( 7. ) hallimestaruutensa Kuopiossa viikonvaihteessa pelatussa lopputurnauksessa . Edellisen kerran Kirittäret oli Suomen hallimestari talvella 2010. Tämänvuotisessa turnauksessa välierävastustaja Viinijärvi laittoi Kirittäret todella koville ja ottelu venyikin aina toiseen kotiutuslyöntikisaan saakka. ”Pelasimme ensimmäisen jakson erinomaisesti ja toisessa jaksossa Viinijärvi sai osittain onnekkaastikin hyvän lähdön jaksoon vieden sen lopulta ansaitusti. Kotiutuskisassa […]

10.3.2015

Kirittäret saavutti seitsemännen ( 7. ) hallimestaruutensa Kuopiossa viikonvaihteessa pelatussa lopputurnauksessa . Edellisen kerran Kirittäret oli Suomen hallimestari talvella 2010.

Tämänvuotisessa turnauksessa välierävastustaja Viinijärvi laittoi Kirittäret todella koville ja ottelu venyikin aina toiseen kotiutuslyöntikisaan saakka. ”Pelasimme ensimmäisen jakson erinomaisesti ja toisessa jaksossa Viinijärvi sai osittain onnekkaastikin hyvän lähdön jaksoon vieden sen lopulta ansaitusti. Kotiutuskisassa rutistimme väkisin itsemme voittajiksi ja mielestäni ansaitsimme loppuottelupaikan” , Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen totesi jännitysottelun päätteeksi. Kirittärien ehdoton tähti välieräottelussa oli nuori lyöjätykki Vera Vikström monipuolisilla kotiutuksillaan.

Sunnuntaiseen finaaliin Kirittärien vastustajaksi tuli talvikauden ehdoton piristysruiske, sarjanousija Kankaanpään Maila. Se oli voittanut niinikään jännittävässä välierässä lauantaina Porin Pesäkarhut. ” Teemana finaalissa meillä oli vastustajan kunnioittaminen,suotta KaMa ei ollut loppuotteluun saakka tietään selvittänyt ja myös itse ottelumme sen osoitti”, Viljanen kertoi.

Loppuottelu alkoi Kankaanpään hienoisella hallinnalla ja vielä ennen ensimmäisen jakson viimeistä vuoroparia se johtikin jaksoa juoksuin 2-0. Tiukassa paikassa Kirittäristä nousi esiin vahvasti lyönyt Aino-Kaisa Mantere, jonka upealla kolmospuolen puhkaisulla Kirittäret nousi tasalukemiin 2-2. Sen sijaan toisessa jaksossa ei voittajasta ja mestarista ollut enää epäselvää. Kirittäret takoi laajalla rintamalla onnistuneita suorituksia sisäpelissä ja kun ulkopeli piti edelleen erinomaisesti, olivat jaksolukemat tylyt 14-1. ”Arvostamme tämän mestaruuden korkealle. Joukkueemme on kuitenkin melko nuori ja tässä joukkueessa kenellekään pelaajalla ei ole ennestään mestaruuksia voitettuna. Lisäksi täytyy muistaa että pelasimme vielä isolla ringillä elikokoonpanoissamme oli mukana yhteensä 15 pelaajaa viikonlopun aikana.” , Nalle tuumaili tyytyväisenä kultamitali kaulassaan.

Kirittäret jatkaa kesän Superpesiskauteen valmistautumista halliolosuhteissa määrätietoisesti vielä noin kuukauden verran ja ohjelmassa on ainakin kaksi hallipeliä Vihti ja Lappeenrantaa vastaan. ”Olennaista on katsoa myös tulosten taakse ja analysoida hallikauden pelit huolellisesti. Olemme hyvällä tiellä, mutta matka on kuitenkin vasta alkutaipaleella ja ensi syksyä kohti tässä koko ajan töitä tehdään”, pelinjohtaja Viljanen mietiskelee.

Viimeaikaisia uutisia