Kiitos kaudesta 2018

 – Superpesis

19.9.2018 Hei arvoisa kannattaja, yhteistyökumppani, fani, talkoolainen tai sinä, joka olet elänyt kanssamme kautta 2018!  Sunnuntaina 9.9. päättynyt superpesiskautemme oli ”kunnari” pesiskielellä sanottuna. Kirittärien historian 9. mestaruus ja 2000-luvun 17. mitali, ovat asioita josta olemme ylpeitä, mutta joihon suhtaudumme erittäin nöyrästi. Tämän mestaruuden takana on kova vuoden mittainen työ, upea sitoutuminen kaikilta mukana olleilta. Niin pelaajilta, valmennusjohdolta, taustahenkilöiltä, […]

19.9.2018

Hei arvoisa kannattaja, yhteistyökumppani, fani, talkoolainen tai sinä, joka olet elänyt kanssamme kautta 2018!

 
Sunnuntaina 9.9. päättynyt superpesiskautemme oli ”kunnari” pesiskielellä sanottuna. Kirittärien historian 9. mestaruus ja 2000-luvun 17. mitali, ovat asioita josta olemme ylpeitä, mutta joihon suhtaudumme erittäin nöyrästi.

Tämän mestaruuden takana on kova vuoden mittainen työ, upea sitoutuminen kaikilta mukana olleilta. Niin pelaajilta, valmennusjohdolta, taustahenkilöiltä, hallitukselta ja talkooväeltä. Kirittärien uudistunut hallitus on tekijä, jonka panosta uusina henkilöinä seurassa allekirjoittanut arvostaa erittäin korkealle.


Olemme todella kiitollisia teistä kaikista, jotka olette olleet mukana kaudella 2018. Te olette meille tärkeitä, ilman Teitä ei olisi meitä. 
Mieltä lämmittää erityisesti myös viimeisen kotiottelumme huikea tunnelma sekä uskomaton katsojamäärä Hippoksella, 3079 katsojaa! 
Tulevaisuuden tekeminen on hyvässä vauhdissa, superpesisjoukkueen rakentaminen sujuu hyvässä aikataulussa ja pienen loman jälkeen arki alkaa pian niin toimistolla kuin myös harjoitusareenoilla. 


Kiitos! 

Toivoo

Petri Kaijansinkko, Kirittäret

Viimeaikaisia uutisia