Kauden 2019 päättäjäisissä palkittiin pelaajia ja seuratyöntekijöitä

 – Superpesis

7.10.2019  Perjantaina 04.10. vietettiin Ravintola Hurrikaanissa Kirittärien kauden 2019 päättäjäisiä ja palkittiin sekä parhaita pelaajia että ansioituneita seuratyöntekijöitä. Superpesisjoukkueessa palkinnot menivät kahdelle pelaajalle, Emma Körkölle ja Siri Eskolalle. Superpesiksessä palkinnot jaettiin koko kauden kestäneiden kilpailujen eli ottelun Sepän, LähiTapiolan vakuuttavimman pelaajan, Eri Keeper liimanäpin ja Harvian kuukauden pelaajan palkitsemisten perusteella. Superpesis :– Eri Keeper -liimanäppi, […]

7.10.2019 

Perjantaina 04.10. vietettiin Ravintola Hurrikaanissa Kirittärien kauden 2019 päättäjäisiä ja palkittiin sekä parhaita pelaajia että ansioituneita seuratyöntekijöitä. Superpesisjoukkueessa palkinnot menivät kahdelle pelaajalle, Emma Körkölle ja Siri Eskolalle.

Superpesiksessä palkinnot jaettiin koko kauden kestäneiden kilpailujen eli ottelun Sepän, LähiTapiolan vakuuttavimman pelaajan, Eri Keeper liimanäpin ja Harvian kuukauden pelaajan palkitsemisten perusteella.

Superpesis :
– Eri Keeper -liimanäppi, paras ulkopelaaja . Emma Körkkö
– LähiTapiolan vakuuttavin sisäpelaaja, paras sisäpelaaja. Siri Eskola
– Kauppakeskus Seppä -pelaaja , kauden Seppä, eniten ykköspalkintoja  Emma Körkkö
– Kauden 2019 paras pelaaja, Harvia-pelaaja. Siri Eskola.

Suomensarja:
– Kehittynein pelaaja, Ella Jääskeläinen
– Joukkuepelaaja, Iiris Rautio
– Paras pelaaja, Elsa Nyman

Meidän erinomaisesta ja todella ahkerasta sekä entistä laajemmasta talkooväestä muistettiin viittä seuratyöntekijää. Seuratyöntekijäpalkinnot kiitokseksi ahkerasti ja pyyteettömästi tehdystä työstä Kirittärien hyväksi:
– Sinikka Aho-Rusanen
– Johanna Korkala
– Mari Kankaanperä
– Antti Meriläinen
– Toni Niininen

ISO KIITOS kaikille teille jotka olitte auttamassa ottelutapahtumien tekemisessä, ilman Teitä ei olisi meitä! Kiitos myös junioriväelle, Kiiri&kirittaretjuniorit ry:lle !

#yhdessähuipulla


Kuvat: Jyrki Röppänen @fotoantti

Viimeaikaisia uutisia