Kati Tanhua Raumalta ja Aino Vapaavuori Helsingistä Jyväskylään, Ella Mäkelä palaa takaisin Kirittärien joukkueeseen

 – Superpesis

25.9.2019  Kiritttäret on tehnyt pelaajasopimukset kolmen Jyväskylässä asuvan pelaajan kanssa. Ella Mäkelä palaa Kirittäriin, uusina pelaajina liittyvät Kati Tanhua ja jo viime talven Kirittärien kanssa harjoitellut Aino Vapaavuori. Kolme täyttä kautta Rauman Ferassa etenijäjokerina pelannut Kati Tanhua, 24, siirtyy hallitsevan Suomen mestarin Jyväskylän Kirittärien joukkueeseen kaksivuotisella sopimuksella. Tanhua toi päättyneellä kaudella 19 juoksua 24 runkosarjan ottelussa. […]

25.9.2019 

Kiritttäret on tehnyt pelaajasopimukset kolmen Jyväskylässä asuvan pelaajan kanssa. Ella Mäkelä palaa Kirittäriin, uusina pelaajina liittyvät Kati Tanhua ja jo viime talven Kirittärien kanssa harjoitellut Aino Vapaavuori.

Kolme täyttä kautta Rauman Ferassa etenijäjokerina pelannut Kati Tanhua, 24, siirtyy hallitsevan Suomen mestarin Jyväskylän Kirittärien joukkueeseen kaksivuotisella sopimuksella. Tanhua toi päättyneellä kaudella 19 juoksua 24 runkosarjan ottelussa. Hän oli naisten Superpesiksessä 5.paras kentällemenijä mennen peräti 70 kertaa omalla lyönnillään ykköspesälle. Kyseisen tilaston ylivoimainen voittaja oli Kirittärien Ella Korpela.

Jyväskylässä asuva ja Jyväskylän yliopistossa tietojärjestelmätiedettä opiskeleva Tanhua on innoissaan siirtymisestä Kirittäriin. ”Upeaa tulla mukaan Kirittärien kaltaiseen vuodesta toiseen menestyvään joukkueeseen ja seuraan sekä huippuvalmennukseen. Hienoa päästä kiinni arjen harjoitteluun ympäri vuoden kiinteästi siinä joukkueessa missä pelaan. Kehittymiseni kannalta tämä on merkittävä parannus aikaisempiin vuosiin”, Kati hehkuttaa.

Kati Tanhuan yksi kummiyritys tulevalla kaudella on keskiviikkona jatkosopimuksen Kirittärien kanssa tehnyt Asianajotoimisto Halonen, Lakka & Tuomi Oy.
”Kati Tanhua on meille erinomainen vahvistus etenijänä. Jo viime kauden kentällemenojen määrät kertovat hänen osaamisestaan ja lahjakkuudestaan. Tunnemme hänet myös persoonana kohtuullisen hyvin ja tiedämme saavamme joukkueeseen erittäin tunnollisen ja positiivisen ihmisen”, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko sanoo.

Kirittärien oma kasvatti Ella Mäkelä, 21, palaa takaisin Jyväskylään pelattuaan päättyneen kauden Superpesistä Lappajärvellä. Mäkelä pelasi Lavettarien joukkueessa sekä sisä- että ulkopeliä isossa roolissa ja tulee nyt takaisin vuoden mittaisella sopimuksella Kirittäriin isoja kehitysaskeleita ottaneena. Kaudella 2018 Ella Mäkelä pelasi Kirittärien superpesisjoukkueessa kaksi ottelua ja on pelannut kaikki juniorivuotensa Kirittärissä.

”Ellan pelaajauralle kausi Lappajärvellä teki hyvää. Nyt hän tulee takaisin kotiin entistä parempana pelaajana ja on tottakai hienoa saada oma kasvatti takaisin Kirittäriin”, Kaijansinkko toteaa Mäkelän paluusta.

Aino Vapaavuori, 20, siirtyy vuoden sopimuksella Kirittäriin Helsingin Roihusta. Jyväskylässä asuva ja jo viime talven Kirittärien mukana harjoitellut Vapaavuori pelasi ykköspesiksessä hyvän kauden ollen koko sarjan kahdeksanneksi (8.) paras etenijä. ”Aino on potentiaalinen tulevaisuuden huippupelaaja. Hänen etenemistaitonsa ja kopparipeli tuo ryhmäämme lisäarvoa ja myös kilpailua pelipaikoista. Viime talven perusteella tiedämme Ainon lahjakkuuden urheilijana. Kaiken kaikkiaaan on hienoa että kaikki nyt joukkueeseemme liittyvät kolme uutta pelaajaa ovat Jyväskylässä asuvia. Joukkueen arjen pyörittämisessä ja urheilijoiden kehittymisessä se on merkittävä juttu”, Petri Kaijansinkko toteaa.

Viimeaikaisia uutisia