Kajaanin Vaara-Pesis voitti Kirittäret

 – Superpesis, Yleinen

29.1.2017 Kajaani – Kirittäret 2-0 (5-4,5-4) Kauden toinen harjoituspeli käytiin Kajaanin valoisassa ja hieman viileässä hallissa. Peli oli tasainen, molemmat jaksot päättyivät yhden juoksun erolla Kajaanin eduksi. Kirittärien ensimmäisen jakson juoksut löivät superpesisjoukkueessa debytoinut seuran oma kasvatti 16-vuotias Silja Kantanen ja Vera Vikström, kaksi juoksua tuli harhaheitolla. Lyöntijärjestys oli Fomin, Määttä, Nieminen, Sallinen, Valkeejärvi, Urpelainen, […]

29.1.2017

Kajaani – Kirittäret 2-0 (5-4,5-4)

Kauden toinen harjoituspeli käytiin Kajaanin valoisassa ja hieman viileässä hallissa. Peli oli tasainen, molemmat jaksot päättyivät yhden juoksun erolla Kajaanin eduksi.

Kirittärien ensimmäisen jakson juoksut löivät superpesisjoukkueessa debytoinut seuran oma kasvatti 16-vuotias Silja Kantanen ja Vera Vikström, kaksi juoksua tuli harhaheitolla. Lyöntijärjestys oli Fomin, Määttä, Nieminen, Sallinen, Valkeejärvi, Urpelainen, Sumen, Mantsinen, Vatanen ja jokereina Vikström, Kirsilä ja Kantanen.

Toisen jakson juoksut löivät Emma Nieminen 2, Marjukka Urpelainen ja Saana Sumen. Lyöntijärjestys oli Kirsilä, Fomin, Nieminen, Valkeejärvi, Urpelainen, Sallinen, Mantsinen, Vikström, Vatanen ja jokereina Määttä, Sumen, Kantanen.

Pelinjohtaja Jukka-Pekka Karttunen kertoi Vaara-Pesiksen pelanneen hyvää peliä eivätkä Kirittäret ollut parhaimmillaan. Mm ulkopeli oli liikkumatonta. Karttunen mainitsi erikseen Silja Kantasen hyvän pelin.

Viimeaikaisia uutisia