Kaijansinkko jatkaa Kirittärien kakkospelinjohtajana

 – Superpesis

5.10.2019  Petri Kaijansinkko jatkaa Kirittärien superpesisjoukkueen toisena pelinjohtajana myös kaudella 2020. Tuleva kausi on hänelle kolmas peräkkäinen Kirittärissä Nalle Viljasen tutkaparina. Molemmat aikaisemmat kaudet ovat päättyneet Suomen mestaruuteen. ”Oli lopulta suhteellisen helppo päätös jatkaa Nallen valmennustiimissä, kun seura ja Viljanen osoittivat luottamusta jatkamiselleni. Toki näillä vuosilla, jo 31.kausi superpesistasolla pelinjohtajana, pitää aina miettiä onko vielä […]

5.10.2019 


Petri Kaijansinkko jatkaa Kirittärien superpesisjoukkueen toisena pelinjohtajana myös kaudella 2020. Tuleva kausi on hänelle kolmas peräkkäinen Kirittärissä Nalle Viljasen tutkaparina. Molemmat aikaisemmat kaudet ovat päättyneet Suomen mestaruuteen.

”Oli lopulta suhteellisen helppo päätös jatkaa Nallen valmennustiimissä, kun seura ja Viljanen osoittivat luottamusta jatkamiselleni. Toki näillä vuosilla, jo 31.kausi superpesistasolla pelinjohtajana, pitää aina miettiä onko vielä annettavaa. Nyt kuitenkin joukkueemme muuttuessa aika paljon, on myös itsellä virtaa vielä aikaisempaakin enemmän pelaajien ja joukkueemme kehittämiseen. Luottamus sekä omaan että koko uudistuneen valmennustiimin ja pelaajiemme osaamiseen on kova”
Petri Kaijansinkko

”Kaksi suomenmestaruutta peräkkäin on erinomainen saavutus valmennukselta. Joukkueen rungon ja valmennuksen osittain uudistuessa kaudelle 2020 näimme tärkeänä, että pelinjohdossa on jatkuvuutta ja vankkaa kokemusta. Siksi halusimme jatkaa Kaijansinkon kanssa. Nyt meillä on sopiva yhdistelmä innokkaita, kehitysnälkäisiä pelaajia ja vahvaa kokemusta nuorten pelaajien kehitystä tukemaan” sanoo Kirittärien puheenjohtaja Sami Kantanen.

Viimeaikaisia uutisia